Mit kel fizetni ha külföldről rendelek?
Fuh, ez kemény szöveg. Mindenekelőtt javaslom a vesszők és pontok célirányos és konzekvens használatát, valamint azt, hogy még egyszer olvasd el, amit leírsz, hogy észrevedd, ha bizonyos részei értelmetlenek.
Ami a rendelést illeti:
EU-n belül nincs sem VÁM, sem ÁFA. Megrendeled, emghozzák, örülsz. Max. a szállítási költséget kell fizetni. Viszont tipikusan a szórakoztató elektronika (fényképező, TV, tablet, stb.) nem olcsóbb EU-n belül annyival, hogy érdemes legyek a külföldi garancia bonyodalmait felvállalni.
Értem!
Bocs a helyesírásért.
Miért, hol lehet kapni 90ért? Én csak azt olvasom hetek óta, hogy az angoloknál, ausztráloknál, stb. lehet kapni. Érdekes lenne, ha nálunk hivatalosan többe kerülne, mint az angoloknál, mivel az árak, (mint mondták előttem) valóban fillérre megegyeznek. Egyébként nem értem, miért is nem kapható nálunk? Talán a Jelly Bean csak angolul tud?
Amúgy miért kell megvenni egy olyan tabletet, amin az androidnak még egy tesztüzemben lévő op.rendszere fut? Oké, hogy azt mondják, jobb, dinamikusabb stb. hasonló hülyeségek, meg 3-as puffer vagy mi a franc, nem értek hozzá, de akkor is egyelőre teszt! Mondjuk én az ICS-t is egy "tesztnek" tartom, olyan kb. mint az xp és a seven között a vista. Csak kérdés, hogy az android háza táján hogy mennek a dolgok, náluk egy xp és egy seven között vajon egy vista van vagy több?!
No és persze (bocs, hogy már totál offba megyek)de a rohamosan fejlődő technika miatt vajon kibír az ember a következő verzióig egy a frissítés miatt lelassult, bugos op.rendszerrel rendelkező telefont/tabletet? Azért ez nem ugyanaz az eset, mint a PC-nél, ahol egy totál hülye is visszarakja az előző op.rendszert!
Hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!