Jó dolog az Xbox360?
Figyelt kérdés
Körülbelül mennyibe kerül? és hány "fajta" van belőle? ugyértem mint pl ps-nél... ksözi a válaszokat2009. júl. 16. 19:24
2/5 anonim válasza:
Helló!
Én speciel PS párti vagyok(PS3-mam is van), de én is elismerem, hogy jó eszköz. Teljesítményben is helyt áll, a PS3-nál is szebb a grafikája, persze, erre van egy nagyon egyszerű magyarázat, de most ebbe nem mennék bele, fáradt vagyok, ha esetleg érdekelne, akkor írj pirvátba és szivesen segítek;)
Szal, visszatérve az eredeti kérdésre, jó dolog, ha játszani akarsz, akkor konzol és ha az olcsóbb is megteszi, akkor Xbox 360.
3/5 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy összesen, mint a PS3-ból is, 3 fajta van:
Xbox 360
- Arcade
- Premium
- Elite
Ezek közül a legjobb és a legerősebb az Elite, ha az Xboxot akarsz venni, mindenképpen ezt a típust válaszd!
4/5 anonim válasza:
Nekemis PS3-mam van de elég sok gondja van. Csak azért jobb, mert jobbak az online tartalmak.
5/5 anonim válasza:
Személy szerint az Xbox360-at szeretem(nekem is az van), de a PS3 azért jobb, mert ingyenes hozzá a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!