Jó dolog az Xbox360?

Figyelt kérdés
Körülbelül mennyibe kerül? és hány "fajta" van belőle? ugyértem mint pl ps-nél... ksözi a válaszokat
2009. júl. 16. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó dolog.

[link]

2009. júl. 16. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Helló!

Én speciel PS párti vagyok(PS3-mam is van), de én is elismerem, hogy jó eszköz. Teljesítményben is helyt áll, a PS3-nál is szebb a grafikája, persze, erre van egy nagyon egyszerű magyarázat, de most ebbe nem mennék bele, fáradt vagyok, ha esetleg érdekelne, akkor írj pirvátba és szivesen segítek;)

Szal, visszatérve az eredeti kérdésre, jó dolog, ha játszani akarsz, akkor konzol és ha az olcsóbb is megteszi, akkor Xbox 360.

2009. júl. 16. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt kihagytam, hogy összesen, mint a PS3-ból is, 3 fajta van:

Xbox 360

- Arcade

- Premium

- Elite

Ezek közül a legjobb és a legerősebb az Elite, ha az Xboxot akarsz venni, mindenképpen ezt a típust válaszd!

2009. júl. 16. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekemis PS3-mam van de elég sok gondja van. Csak azért jobb, mert jobbak az online tartalmak.
2009. júl. 18. 20:12
 5/5 anonim válasza:
Személy szerint az Xbox360-at szeretem(nekem is az van), de a PS3 azért jobb, mert ingyenes hozzá a net.
2009. júl. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!