Mit tegyek laptopommal? Mi a baja?
Nekem úgy tűnik a merevlemez fájlrendszer sérült. Egy hibajavítással kezdenék.
A Chkdsk futtatása a Sajátgép vagy a Windows Intéző ablakból
Kattintson duplán a Sajátgép ikonra, és a jobb gombbal kattintson az ellenőrizni kívánt merevlemez-meghajtóra.
Kattintson a Tulajdonságok parancsra, majd az Eszközök fülre.
A Hibaellenőrzés csoportban kattintson az Ellenőrzés gombra. Ekkor megjelenik a Lemezellenőrzés beállításai párbeszédpanel.
Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
A Chkdsk írásvédett üzemmódban való futtatásához kattintson az Indítás gombra.
Ha a hibás szektorok megkeresése nélkül szeretné kijavítani a hibákat, jelölje be A fájlrendszer hibáinak automatikus javítása jelölőnégyzetet, majd kattintson az Indítás gombra.
Hibajavításhoz, a hibás szektorok felkutatásához és az olvasható információk helyreállításához jelölje be a Szektorhibák keresése és kísérlet javításukra jelölőnégyzetet, majd kattintson az Indítás gombra.
Megjegyzés: Ha a merevlemezen egy vagy több fájl nyitva van, a következő üzenet jelenik meg:
Nem lehetett elvégezni a lemezellenőrzést, mert a lemezellenőrző segédprogramnak kizárólagos hozzáférésre van szüksége néhány Windows-fájlhoz a lemezen. Ezen fájlokhoz csak a Windows újraindításával lehet hozzáférni. Szeretné a lemezellenőrzést a számítógép következő újraindítására ütemezni?
A lemezellenőrzés ütemezéséhez kattintson az Igen gombra. A lemezellenőrzés indításához indítsa újra a számítógépet.
Ha ezután se jó, akkor telepítsd újra.
Legyalulod a vinyót(lassú formázással) aztán újrahúzod az OP rendszert.
És probléma megoldva.
(vagy szólsz valami hozzáértőnek hogy csinálja meg neked ezeket)
nem nagyon értelek mi az h. raktál bele másikat?
hogy raktál bele másikat arra is felkell telepíteni a rendszert szal nemértem sztem nincs semmi baja a gépednek csak telepítsd újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!