Xbox 360 slim specifikáció?
Figyelt kérdés
Le tudnátok írni az xbox 360 slim pontos paramétereit(vagy egy linket?) videókártya, processzor stb..keresgéltem de nem nagyon találtam csak általános dolgokat. Köszi elöre is.2012. júl. 27. 18:08
1/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, közben elküldték a linket, bocsi szép napokat mindenkinek :)
2012. júl. 27. 18:16
2/5 anonim válasza:
Eleve a kérdés hülyeség. Itt nincs olyan, hogy proci meg videókártya lol.
Mire mész ha azt mondom, hogy 3 magos? 8 magos is lehetne akkor sem számítana semmit.
Nézz inkább youtube videókat a játékokról. Ez nem PC.
4/5 anonim válasza:
De eleve hülyeség, hogy így akarod eldönteni, hogy veszel-e xboxot vagy nem. Egy konzolnál nem a processzor meg a VGA számít hanem, hogy milyen játékok vannak rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Már 2 hete megvettem és tudom, hogy teljesen más téma mint a pc..nem e szerint vettem. Csak kíváncsi voltam rá, hogy mik vannak benne..:) köszi, hogy nem siklottál el a kérdés felett:)
2012. júl. 28. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!