Ps3-on miért nem tudok felmenni a Play Station Networkra és miértnem tudok multizni ha wifin keresztül vagyok csatlakozva az internethez?
Tegnap PlayStation Network karbantartás volt, én sem tudtam multizni. :)
Ma már elméletileg jó.
Tegnap karbantartás? Erről hol hallottál?
Sehol sem írnak róla, és pl. tegnap egész nap fent voltam PSN-en, szóval tényleg nem vágom miről beszélsz.
Én meg fent voltam és 1 játék kivételével az összes többinél azt írta ki, hogy a PSN szerverei nem elérhetőek, pláne azok, amelyik online pass-osak is.
Ezenkívül a PlayStation Store sem volt elérhető, mert ha megnyitottad, egyből kidobott azzal az üzenettel, hogy "The service is currently undergoing maintaince." - vagy valami hasonló.
Ha nekem nem hiszel, itt a hivatalos közlemény:
Úgy lehetett kikerülni a karbantartást, ha a kezdete előtt felléptél PSN-re.
Mivel te írtad, hogy egész nap fent voltál, ezért nálad nem kavart be, de ha pl. este 8-kor léptél volna fel, ráfáztál volna.
Az meg egy dolog, hogy a magyar hírportálok nem írtak róla. :)
Nem az, hogy nem hiszek neked, csak újdonság.
Meg tudom, hogy sokszor van az, hogy akik fent vannak azokat nem dobja le a szerver, viszont én egyszer olyan dél-4-ig voltam fent aztán talán 8-kor jelentkeztem be újra, tehát már le is csatlakoztam, mégis beengedett.
Az meg igenis szokatlan, hogy se PSC-n, se IGN-en nem lehetett olvasni erről.
Hülyegyerek...nem is írok erre többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!