Milyen DVD író kell egy xbox 360 játék ki írásához?
Figyelt kérdés
LT 3.0 flash van az xboxban. Nekem meg egy sima DVD íróm van a gépemben ami tud tupla rétegű lemezt ki írni, elég ez a DVD író vagy valami más különleges kell erre a célra?2012. júl. 25. 12:13
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó az ami nekem van?
2012. júl. 25. 12:36
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen kell hozzá? Vagy minek írtad hogy semmilyen és utána meg miért írtad rá, hogy nem jó az enyém?
2012. júl. 25. 19:22
5/11 anonim válasza:
A gyárban rányomják neked a játékot, neked csak megkell venni.
6/11 anonim válasza:
Így van, a játékokat nem neked kell kiírni, készre gyártják őket.
Csak befáradsz egy boltba, vagy neten megrendeled és már játszhatsz is.
7/11 A kérdező kommentje:
De én ezért flash-eltettem hogy ne keljen 10.000 ft ért megvennem egy játékot! Hanem csak letöltöm és ki írom DVD-re én így akarom és kész nekem így jó ahogy van én így akarom! Kérlek titeket, hogy a kérdésre megfelelő választ írjátok le !(nem nagy kérés, és az csak aki ért hozzá) Köszönöm!
2012. júl. 25. 19:36
8/11 A kérdező kommentje:
Jó, nem kellet volna erre az oldalra írnom, majd ki írom egy xbox-osra! (és nem loptam a konzolt hanem vettem, és elég sokan kalózkodnak így az xbox al! nézz csak körul vagy csak írd be a google-ba, hogy xbox 360 flash és nézd meg hány fórum és ezzel foglalkozó oldal és ember van!) amúgy kössz.
2012. júl. 25. 20:28
9/11 A kérdező kommentje:
Jó, vita befejezve!
2012. júl. 25. 21:59
10/11 anonim válasza:
Nem értem ezt a hihetetlen méretű korrektséged a másolt xbox játékokkal kapcsolatban. Bárcsak az élet más területein is mindenki ennyire betartana minden törvényt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!