Grófházy kérdése:

Nintendo ds vagy psp?

Figyelt kérdés
Érveket ellenérveket kérnék.
2009. júl. 15. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem PSP, jobban néz ki, jobb grafika, több, szebb, élvezhetőbb játékok - főleg ezek az érvek mellette. A nagyobb játékok(pl. Harry Potter 5, Burnout stb.) kijönnek erre is, bár nem olyan hosszú, de tökéletesen játszhatóak, illetve több szép exkluzív játék is tiszteletét teszi(God of War CoO - egyik legsikeresebb PSP-s játék, Killzone - Liberation, GTA - Vice City és Liberty City Stories, a közeljövőben kijön egy Assassin's Creed-es és egy Resident Evil-es játék is PSP-re és még sorolhatnám)

További érv a PSP mellett az, hogy ki tod flashelni, ezek után ingyen szedheted rá a játékot, csak minimum egy 2 GB-os memóriakártya kell. Eladások szempontjából a DS-t többen veszik, mert

-olcsóbb

-aki akart PSP-t, ő már rég vett

Szal szerintem PSP-vel jobban járnál, ez az én véleményem.

2009. júl. 16. 13:59
 2/11 anonim válasza:
psp-tuti
2009. júl. 16. 22:02
 3/11 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat.

Én is inkább a psp fele hajlok,csak akartam hallani véleményeket,tapasztalatokat.

2009. júl. 17. 01:53
 4/11 anonim válasza:
Szia!Ha jókat akarsz játszani psp.DS előnye az érintőképernyő mellyel elég jó a kommunikáció(gyorsabb írási lehetőség).Én a psp-mben nem csalódtam.
2009. dec. 13. 10:20
 5/11 anonim válasza:
Megnéztem boltban mind a kettőt. A Nintendo DSi a nyerő. Árban és tudásban is egyaránt. PSP-ben 1 darab előny van összesen és az a grafika. De amúgy többet kell rá költeni a "chicken" módszeres flashelés valami borzalmas (10 perc minden indításnál minimum, hogy tudj játszani azzal a 3-4 játékkal ami felfér a flash kártyára). DSi-re költessz köbö 10 ezret még plusszba és kész is, játszhatsz bármivel, fényképezhetsz, netezhetsz rendesen, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz és játszhatsz egy csomó játékkal. Egy játék max 128 megás nem ilyen 1.1 Gb mint PSP-nél ahol a 8 GB-os flash kártya 10K A DS-hez meg 6K a microsd ami 8GB és arra felfér több órányi film meg sok játék, zene, könyebb kezelni az internetet is ugye az érintőképernyő miatt, stratégiai játékokhoz kiváló a dual screen miatt, interaktív. Neten youtube-os videót is lehet nézni mindenféle plusz külső program nélkül
2010. febr. 27. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:

psp=jobb grafika, jobb hangzás, nagyobb kép

nintendo=jobb JÁTÉKÉLMÉNY!

2010. márc. 9. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:

jobb hangzás? ezt egy xboxnál a gbl hangfalak mellet már inkább mondanám mint egy kézi konzolnál. grafra veri a ds-t de a nintendonál nagyobb és jobb a játék választék s egy szere 10-20játékot is vihetsz magadal egy mem kártyán.

Játék élmény megint csak tuti.

2010. okt. 31. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:

5. válaszoló! (Csak hogy valaki jöjjön a PSP felől is! :D )

- A chicken-es flashelés csak a 3000-es és nagyobb Date Codú gépeknél van! 1000 és 2000-es típusoknál kb. 2-3 percig tart a folyamat, pandórázással!

- PSP-vel is tudsz fényképezni, netezni, filmet nézni, képeket küldeni stb. Amúgy ezek most akkora előnyök? :D

- Nagyobb a játék mérete, mivel, ahogy te is írtad a grafika/textúra is komolyabb, mint a DS-é! Amúgy cso formában le tudod csökkenteni a méretét! Az, hogy most pl. a Star Wars: The Force Unleashed ugyanolyan hosszú, irányítású stb., mint a PSP-nél arra nem tudok válaszolni, de ha te esetleg kijátszottad, megmondhatnád, aztán majd hasonlítunk! ;)

- PSP-hez is van Micro SD adapter, szóval 6K-7K ugyanúgy :D

- Speckó program kell a youtube-hoz, de velük tudsz MSN-ezni, a Skype pedig alapból benne van, sőt, Windows-t is tudsz rá rakni + különböző emulátorokat!

Nem flamelés, csak gondoltam válaszolok!

Az ilyen jellegű kérdések/témák mindig vitába szoktak torkollani, így én a magam részéről lezárnám úgy, hogy bárhogy is döntött a kedves kérdező, remélem jól döntött! :)

Ez olyan, mint pl. a pizza vagy a hamburger?

Mindenki mást szeret, ez ugyanígy van a kézikonzoloknál is!

A tanácsom, ha még nem vett handheld konzolt:

PSP: Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable, God of War: Chains of Olympus, Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Lumines, Metal Gear Solid: Peace Walker, Ridge Racer, God of War: Ghost of Sparta, Tekken: Dark Resurrection, Wipeout Pure, Final Fantasy Tactics: The War of the Lions

DS: Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Chrono Trigger, Mario Kart DS, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, Advance Wars: Dual Strike, Castlevania: Dawn of Sorrow, New Super Mario Bros., Legend of Zelda: Phantom Hourglass, Professor Layton and the Unwound Future, Elite Beat Agents

Ez a 10 legjobb játék, mindkét platformra!

Tessék utánuk nézni, gameplay/teszt stb.!

És azért a többit is nézd meg, ne csak a top 10-et (nekem is vannak olyan kedvenc játékaim, aminek kb. 60 % az összértékelése)

Egyébként innen származnak:

[link]

[link]

Aztán ezek alapján döntsön mindenki, ne ilyen alapvető marhaságokban(párdon a kifejezésért), mint a fénykép/videó/zene!

Azt egy 5000 Ft-os telefon is tudja, a kulcs itt a játék!

Remélem azért segítettem (ha nem is a kérdezőnek, akkor annak, aki most végigolvasta)! ;)

2010. okt. 31. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindig elírok valamit! xD

Az előző postom a 4. válaszolónak ment!

2010. okt. 31. 20:13
 10/11 anonim válasza:
DSi!
2011. jan. 13. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!