Nintendo ds vagy psp?
Szerintem PSP, jobban néz ki, jobb grafika, több, szebb, élvezhetőbb játékok - főleg ezek az érvek mellette. A nagyobb játékok(pl. Harry Potter 5, Burnout stb.) kijönnek erre is, bár nem olyan hosszú, de tökéletesen játszhatóak, illetve több szép exkluzív játék is tiszteletét teszi(God of War CoO - egyik legsikeresebb PSP-s játék, Killzone - Liberation, GTA - Vice City és Liberty City Stories, a közeljövőben kijön egy Assassin's Creed-es és egy Resident Evil-es játék is PSP-re és még sorolhatnám)
További érv a PSP mellett az, hogy ki tod flashelni, ezek után ingyen szedheted rá a játékot, csak minimum egy 2 GB-os memóriakártya kell. Eladások szempontjából a DS-t többen veszik, mert
-olcsóbb
-aki akart PSP-t, ő már rég vett
Szal szerintem PSP-vel jobban járnál, ez az én véleményem.
köszönöm szépen a válaszokat.
Én is inkább a psp fele hajlok,csak akartam hallani véleményeket,tapasztalatokat.
psp=jobb grafika, jobb hangzás, nagyobb kép
nintendo=jobb JÁTÉKÉLMÉNY!
jobb hangzás? ezt egy xboxnál a gbl hangfalak mellet már inkább mondanám mint egy kézi konzolnál. grafra veri a ds-t de a nintendonál nagyobb és jobb a játék választék s egy szere 10-20játékot is vihetsz magadal egy mem kártyán.
Játék élmény megint csak tuti.
5. válaszoló! (Csak hogy valaki jöjjön a PSP felől is! :D )
- A chicken-es flashelés csak a 3000-es és nagyobb Date Codú gépeknél van! 1000 és 2000-es típusoknál kb. 2-3 percig tart a folyamat, pandórázással!
- PSP-vel is tudsz fényképezni, netezni, filmet nézni, képeket küldeni stb. Amúgy ezek most akkora előnyök? :D
- Nagyobb a játék mérete, mivel, ahogy te is írtad a grafika/textúra is komolyabb, mint a DS-é! Amúgy cso formában le tudod csökkenteni a méretét! Az, hogy most pl. a Star Wars: The Force Unleashed ugyanolyan hosszú, irányítású stb., mint a PSP-nél arra nem tudok válaszolni, de ha te esetleg kijátszottad, megmondhatnád, aztán majd hasonlítunk! ;)
- PSP-hez is van Micro SD adapter, szóval 6K-7K ugyanúgy :D
- Speckó program kell a youtube-hoz, de velük tudsz MSN-ezni, a Skype pedig alapból benne van, sőt, Windows-t is tudsz rá rakni + különböző emulátorokat!
Nem flamelés, csak gondoltam válaszolok!
Az ilyen jellegű kérdések/témák mindig vitába szoktak torkollani, így én a magam részéről lezárnám úgy, hogy bárhogy is döntött a kedves kérdező, remélem jól döntött! :)
Ez olyan, mint pl. a pizza vagy a hamburger?
Mindenki mást szeret, ez ugyanígy van a kézikonzoloknál is!
A tanácsom, ha még nem vett handheld konzolt:
PSP: Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable, God of War: Chains of Olympus, Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Lumines, Metal Gear Solid: Peace Walker, Ridge Racer, God of War: Ghost of Sparta, Tekken: Dark Resurrection, Wipeout Pure, Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
DS: Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Chrono Trigger, Mario Kart DS, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story, Advance Wars: Dual Strike, Castlevania: Dawn of Sorrow, New Super Mario Bros., Legend of Zelda: Phantom Hourglass, Professor Layton and the Unwound Future, Elite Beat Agents
Ez a 10 legjobb játék, mindkét platformra!
Tessék utánuk nézni, gameplay/teszt stb.!
És azért a többit is nézd meg, ne csak a top 10-et (nekem is vannak olyan kedvenc játékaim, aminek kb. 60 % az összértékelése)
Egyébként innen származnak:
Aztán ezek alapján döntsön mindenki, ne ilyen alapvető marhaságokban(párdon a kifejezésért), mint a fénykép/videó/zene!
Azt egy 5000 Ft-os telefon is tudja, a kulcs itt a játék!
Remélem azért segítettem (ha nem is a kérdezőnek, akkor annak, aki most végigolvasta)! ;)
Mindig elírok valamit! xD
Az előző postom a 4. válaszolónak ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!