Miert van az hogy egyik szobaban bejon az RTL KLUB masikban pedig nem a dvb. n?

Figyelt kérdés

Ebedlo szobaban egy dragabb tv.n LG 42LW659S nem jon be tisztan,elkezd kockasodni a kep,vagy egyaltalan nincs jel. A konyhaban egy 22 Samusng TV. n pedig megy rendesen.

Eleinte nem csinalta ezt az ebedloben ment minden jol.

2012. júl. 23. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Aztán hogyan is van?

Bejön valahol egy kábel, odaér az egyik TV-hez, aztán megy a másikhoz?

Akkor egy elosztó van valahol? Mert annak van csillapítása, hogy egy rossz kábelt vagy egy bizonytalan csatlakozót ne is emlegessek...

Hát láttam én az ebédlődet??

2012. júl. 23. 22:36
 2/4 A kérdező kommentje:

annyira nem ertek hozza.

Van egy kabel az ebedloben ami a falbol jon ki (feher koax kabel) az megy a tv.be. Majd a tv alatt van egy eloszto amibol atlett vezetve egy masik a kisebb konyhai tv.be.

Mind ez nem reg volt cserelve,mivel az elozo kabel,csatlakozo sokszor volt vagdosva,megtoldva stb. De ez egy teljessen uj kabelek csatlakozok.

2012. júl. 23. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha amúgy gyenge a jel, akkor akár napszakonként is változik a vétel. Az évszakokról nem is beszélve. Ezt az átvezetést nem nagyon tudom, hogy csináltátok, mert az én DVBTV-m beltérijében nincs elosztási lehetőség. Persze barkácsolni mindent meglehet, de akkor jönnek ezek a problémák. Nekem egy szobaantennával jön szépen ( olyan, mint egy 100-as szög), de ha 5 centivel arrább löki a macska, akkor elmegy a kép.
2012. júl. 24. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:
mind a ketto tv.ben van dvb
2012. júl. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!