Ez így megoldható? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tehát: laptop össze van kötve a tv-vel HDMI kábellel, így tudtommal még továbbítva van az 5.1 hangzás... nekem ehhez van egy 5.1 hangfalszettem, de annak csak analóg bemenete van... viszont van még egy dvd lejátszóm, aminek van analóg kimenete, és van rajta egy optikai csatlakozó is... de azt nem tudom, hogy be vagy kimenet, mert csak annyi van aláírva, hogy "OPTICAL"... szóval az úgy működhet, hogy meg a tv-hez HDMI-n az 5.1, a tv-nek van optikai kimenete, szóval onnan megy a DVD-be, és onnan meg már rá tudom kötni az 5.1-re... működhet??2012. júl. 21. 11:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!