Milyen DSLR-t vegyek?

Figyelt kérdés

Régóta tervezem a vásárlást, egy gépet már ki is választottam, de reménykedek, hogy tudtok jobbat ajánlani. Legfőbbképpen videózásra kellene!

A feltételek a következők:

-FullHD felvétel 60p !!!(nem 60i)!!!

-Legalább 5fps sorozatkép

-Kihajtható LCD

-A váz 300e -nél ne kerüljön többe

-2011/12-es model legyen

2012. júl. 18. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Első blikkre a Canon EOS 60D-t ajánlanám, esetleg a 7D a Nikon termékeit kevésbé ismerem, de nyilván azokban sem csalódnál, biztosan lesz a válaszolók között aki azok közül fog ajánlani.:)
2012. júl. 18. 08:59
 2/5 anonim válasza:
Én Nikonos vagyok, mármint Nikonom van, ugyan ezzel még csak fotózni lehet, de olyannal is rendszeresen forgatok filmeket, ami már a D3100, és mint fotós és filmes is azt ajánlom neked, hogy Canont vegyél! Ugyan a Nikon sem olyan rossz, de a Canonnak van az a nagy és látható előnye, hogy SOKKAL szebben mossa a hátteret, a bőrtónusok eszméletlen szépek a Nikonhoz képest és még sorolhatnám, ugyan Canont csak kézbe fogtam és az viszont kényelmetlen volt a Nikonéhoz képest, valahogy annyira szarul van kialakítva a váza hogy kb. 10 perc után begörcsöl az ember keze... de azt mondom, ez valószínűleg megszokható, és igenis megéri a több pénzt egy drágább Canon gép, mint egy olcsóbb Nikon. Szóval esztétikai szempontból abszolút Canon, a többiről nem tudok szólni, mivel csak a videókban látom a különbséget meg a fogásban, de amúgy nem használtam még huzamosabb ideig.
2012. júl. 18. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Örülök hogy ezt írtad, mert a 650D-t néztem ki magamnak, csak sajnos abban nincs 60fps FullHD-nél, de ennek ellenére lehetséges hogy mégis emellett döntök, illetve még felmerült a sony slt-A77, elég jónak tűnik, csak ilyen gép még sose volt a kezemben, és nem tudom mit várjak tőle! :/

60D-t azért nem akarok, mert kijött a 650D amiben Digic 5 processzor van, motion JPEG videó felvételi mód és ráadásul érintőkijelzős, szóval ha már Canon akkor 650D

Köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 19. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Jogos a 650D-vel való kacérkodás, nem volt még időm utánanézni, hogy az mit is tud. Egyébként a Sony is elég jó cucc, csak nincs elterjedve, ezért nem egyszerű hozzá bármit is használtan szerezni adott esetben, gondolok itt objektívekre pl.

Szép fényeket!

2012. júl. 19. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm, és hasonló jókat nekedis!
2012. júl. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!