Magyarországon is elérhető már a PS Plus, és ha előfizetek, akkor 45 játék elérhető, de nekem angol profilom van. Ha előfizetek, akkor ugyanazok a játékok lennének nekem?
Évi 45 játék, nem most belépsz és rögtön.
Jelenleg olyan 20 ingyen játék van, ebből pár olyan, hogy Wakeboarding HD, Hamsterball, stb, tehát nem komoly játékok, kb 10-15 komolyabb játék tölthető le most rögtön.
Egyébként UK-n másabb a tartalom (nagyobb is), de az IGC kapcsán most ugyanazokat kapod ingyen, lista:
· Virtua Fighter 5
· Warhammer 40,000: Space Marine
· Chime Super Deluxe
· Darksiders
· Renegade Ops
· Outland
· Oddworld: Stranger’s Wrath HD
· inFamous 2
· Motorstorm Apocalypse
· LittleBigPlanet 2
Különbség, hogy UK Store-on a Virtua Figther már nem tölthető le (mert ugye mindig cserélődnek a játékok, csak 3 állandó van), helyette Deus Ex: Human Revolution van, amit szerintem senki sem bán, enyhén jobb játék.
Viszont 1-2 napon belül újabb játékok cserélődnek, pontosabban a Chime és a Warhammer 40k Space Marine, ha érdekel akkor gyors fizess elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!