Melyikkel van a kevesebb probléma a ps3 mal vagy az xbox al?
Xbox 360 slim már megbízható, a régiek nagyon ramaty szarok voltak, random 3LED, stb.
PS3 mindig is megbízható volt (bár 1-2 éve a 60 gigás fatek elkeztek meghalni, de újonnan már úgyse lehet olyat kapni), még mindig megbízhatóbb valamivel a boxnál, de már nincs olyan hatalmas különbség, hogy ez miatt döntsön valaki XY konzol mellett.
Még mindig azt mondom, hogyha csak a BF3 érdekel akkor teljesen mindegy melyik konzol, ha flashelni akarod úgy tudom a boxot egyszerűbb.
13:22-nak tejes mértékben igaza van! Még annyi, hogy szerintem a PS3 megbízhatóbb konzol! Mert akármennyit nyüstölöd akkor sem károsodík az alaplapja nem melegszik túl a gép, és még, hogy sokkal halkabb az xbox-nál ha beteszik a cd-t mindkettőnél és elindítják akkor még a PS3 mindíg halkabb. nézd meg ezt és hallgasd meg: http://www.youtube.com/watch?v=rgtyjDI0iys
Te döntöd el! De szerintem meg még mások szerint is A PS3 idő állóbb. (főleg a slim, de a fat sem olyan rossz)
"lehet a ps3 halkabb de az xbox gyorsabb, mert csak 7 gigára osztja el az adatot a blu rayen meg 50 gigán"
F*szságokat máshol böfögj, kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!