Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy 250GB-os Xbox360-om,...

Van egy 250GB-os Xbox360-om, és nem lép föl live-ra. Mit ccsináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Megcsinálom a tesztet(ami ellenőrzi a netet), azt írja, hogy minden rendben. Aktiválni akartam a gold előfizetést és a kung fu panda letöltőkódomat, követtem a kártyán lévő utasításokat, csinálok live profilt, stb... az utolsó lépésnél kiírja, hogy nem tud kapcsolódni. mit csináljak? Válaszaitokat előre is köszönöm.
2012. júl. 15. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló problémám volt behalt a modemem jöttek az Invitel-től a szakik kicserélték sajna nem én voltam otthon és nem lett szólva nekik hogy Live-ozni szoktam én is próbáltam mindent felhívtam Xbox Live ügyfélszolgálatát(ingyenes) mindent kipróbáltunk vagy 1.5 órába tellett hogy kiderüljön a szolgáltatónál(Invitel)nem volt valami beállítva!Felhívtam őket jeleztem a problémát(a xbox a modemtől nem kapott IP címet)és megoldották a központból a dolgot!Lehet hogy nálad is ilyen probléma van!
2012. júl. 16. 18:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm, hogy válaszoltál! viszon van itthn egy laptop, és egy okostelefon, azokról jól megy a net. amúgy (azt hiszem) mi T-home-ot használunk. de nem értem, ha a teszt szerint jó a net, és tud kapcsolódni, akkor miért nem lép fel? Arra is gondoltam, hogy "fent" van a hiba a microsoft-nál. valamint egy másik kérdést is olvastam, hogy ebben a hónapban valóban volt probléma náluk. mellesleg leírnád nekem ezt a telefonszámot?
2012. júl. 16. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:
a próbálkozésok közben elegem lett a szülő neve, e-mail címe stb... beírásából, és 20 évesnek írtam be magam, erre működik... beszarok basszus... azért köszi:D
2012. júl. 19. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Ezen a két telefonszámon tudsz segítséget kérni!

06 80 018590 (ez ingyenes zöld szám)

06 1 777 4933

A szolgáltatás kifogástalan!

2012. júl. 19. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!