Először miért mindig a fülhallgató bal hangszórója romlik el?
Szerintem teljesen véletlen, vagy ha nem, akkor valami bonyolult technikai szöveg amit úgy sem értenél meg.
De ha minőségi fülest veszel és nem a legolcsóbb ratyit akkor nem romlik el (vagy legalábbis évekig bírja).
1: Kösz a prejudikációt, de hátha megérteném! :D Ugyanis pont erre vagyok kíváncsi. Ha nem ez lenne, akkor az ezotéria témakörben tettem volna fel a kérdést, és biztos jött volna rengeteg válasz a fekete mágiától a szellemekig. :D
2: Érdekes, mert nemrég volt probléma a fülemmel, csak az épp a jobb volt. :D Egyébként csak nagyon kicsit fülzsíros, kb. mint a jobb (szoktam tisztítani - igen, a fülemet is! :D ) És ez a dolog a fejhallgatóknál is jelentkezik, abba meg nehezebben folyhat bele. De kösz a tippet!
Csak azért kérdeztem, mert általában az az oldali szokott megkettyenni először ahol kijön a vezeték.
Mindenesetre elképzelhető, hogy nálad kezd eltörni a melegér az árnyékolás alatt és ez okozza a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!