Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet rádiót készíteni?

Hogyan lehet rádiót készíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elkezdtem érdeklődni az ilyen hobbi elektronika iránt, és szeretnék egy egyszerű rádiót készíteni. Olyat, hogy mondjuk egy fadeszkára rárakok mindent, összedrótozom, és szóljon xD. Jójó, tudom, hogy nem lesz valami fényes az adás, meg minden, de azért szeretném kipróbálni.

Szóval ha tudtok valami oldalt, videót, tutorialt, vagy esetleg fejből, írjatok. Csak légyszi vegyétek számításba, hogy amatőr vagyok(tehát ne linkeljetek be egy google alaprajz ábrát, mert abból én semmit nem értek) :D.

2012. júl. 14. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
azért ez nem ennyire egyszerű. Olvass utánna a neten, fórumokon esetleg a könyvtárban. Legyen meg a felszerelésed hozzá meg minimális alapismeret.
2012. júl. 14. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:
2012. júl. 14. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt a vidit akartam linkelni..:DDD Google: building a foxhole radio Régen én is megakartam építeni, de elfelejtődött..:/
2012. júl. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!