Playstation 3, mert:
- Ingyen Multiplayer
- Jobb, és szebb exkluzív játékok
- Blu-Ray
Most kb. ennyi jutott eszembe nekem PS3-om van és mindenben jobb mint az öcséb Xbox360-a
Van amiben a box jobb:
Boxon jobb multiplayer bár fizetős de nagyon jó.
Az előttem író kamuzott, mert mindig a multiplatform címeknél az xbox a superior, mindig az néz ki jobban.
BluRay meghajtó pedig annak előny aki tud BluRay-t írni vagy van pénze eredetire. Az átlag max letölti PC-re HD-ban és megnézi ott.
Te vagy egy Xbox fan van utolsó vagy egy hatalmas paraszt
Mit kamuztam?
Xbox SUPERIOR?
Na nehogy megpróbáld bemesélni nekem hogy a HALO jobb mint az Uncharted.
Exkluzívokból jobb a PS3, elvileg ki akar Ninja Gayden-ezni egy fanboy-on kívül (TUDOM hogy van más is, csak példnak irtam mert nagyjából ilyen kategóriájú játékok vanna rá). És igen a PS3 szebb.
Am meg miben jobb a Box multija ezt kifejtenéd okoska?
semmiben sem jobb.
Az meg nem érdekel hogy warez ide vagy oda én soha nem warezolok, egyszer töltöttem le PS2-re a GTA 3-t de utána meg is vettem.
Semmiben nem szebb játékoknál a PS3. Nézzél már PS3 Xbox összehasonlító videókat.
Mind a két konzol jó, nem kell fanboykodni.
Boxnak normális stabil multija van, nem úgy mint a PS3-nál, hogy a régebbi játékokkal nem is tudsz multizni, mert lekapcsolják a szervereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!