Jó nootbook ez Dell Mini 1018 Netbook?
Figyelt kérdés
lehet vele játszni?2012. júl. 13. 12:57
1/2 anonim válasza:
Nem rossz, de ezen szerintem nem fogsz tudni játszani. Elég gyengécske. Ez egy netbook, szóval ebből is kiderül, hogy mire szánták. Max. Super Mario, tetrix, meg ilyenek. Ezek tuti mennek rajta.
2/2 anonim válasza:
Attól függ mik az elvárásaid.
Megy ezen 64-es ultimate, aero téma, photoshop ha kell, módjával és ésszerűen installálva persze, de mindenki köztük én is kellemesen csalódtunk benne, a többi teljesen egyforma confighoz képest. Netezéshez és egyéb teendőkhöz az a 4-6óra akksi tökéletes, játékok közül engem a hidden objectek meg az angry birds köt le, ezek teljesen jól mennek (csak viszonyításképp, nem tudom te milyen jellegűre gondolsz) de pl. codozni, assassinozni stb tényleg nem fogsz rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!