18 évesen iPadet, vagy iPhone-t vegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 09:17
1/16 anonim válasza:
Vegyél inkább egy focilabdát, szép idő van kint mostanában.
2/16 anonim válasza:
sztem iphone-t ipad tul nagy és zsebbe nem fér el meg olyan sz@r
3/16 anonim válasza:
kottont vegyél, jobb befektetés
4/16 anonim válasza:
Szerintem I phone .
Ha mész egyetemre stb. sokkal jobb
18 évesen úgy is jobban leszel elfoglalt ilyen utazási cuccokkal és akkor Ipad-t úgyse tudod használni . Meg az Ipad nem nagyon funkcionálható telefonként.
Én Tuti Iphone-ra szavaznék :)
6/16 Leslie Smith válasza:
Ipad a legjobb. Am ki a fa*zt érdekel hogy hány éves vagy?
7/16 A kérdező kommentje:
azért írtam le a koromat, hogy ennyi idősen melyiket tudnám jobban kihasználni
gokartpályán dolgozta, pálybíróként tavaly is, napi 3.800 ft ért
2012. júl. 25. 22:42
8/16 anonim válasza:
Ne apple-t vegyél. Egy árából vehetsz egy másik márkájú telefont, és még tabletet is.
De egyébként én is iPhone-t vennék.
9/16 LOLA... válasza:
Iphone!!!És amúgy meg mindenképp apple-t vegyél!:)
10/16 anonim válasza:
Én a helyedben biztosan nem Apple -t vennék, ha már telefonról van szó. Egy androidos telefont az iPhone/iPad árának töredékéért meg tudnál venni, és semmivel nem tudnak kevesebbet, sőt, a "drágábbak" jóval többet, mint az iPhone, csakhogy a nagyobb kijelzőt, a jobb hardvert/szoftvert említsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!