Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nikon d70s jó fényképezőgép?

Nikon d70s jó fényképezőgép?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyet használtan venni 38.000 expoval szerintetek megéri.

2012. júl. 10. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Profi gép, 7-8 éve használom, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Használtat viszont semmiképp nem vennék, nekem nincs bizalmam hozzá...
2012. júl. 10. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak az a helyzet hogy újonnan a legolcsóbb belépő szintű is 100.000 felett van és nekem annyim nincs rá.

Másnak esetleg van valami tapasztalata?

2012. júl. 10. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt sejtettem. A jó gépek valóban nagyon drágák, ráadásul a különböző szűrőkre, optikákra, vakukra a gép többszörösét kell számolni. Csak magát a gépet vennéd, vagy van hozzá valami tartozék is? Meg tudod nézni a gépet?

Ha megveszed és nincs baja, biztosan elégedett leszel vele. ;-)

2012. júl. 10. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak a vázat veszem, semmi baja még egy használati karcolás sincs rajta a szenzor elvileg tiszta ,

objektívet meg úgy tervezem hogy jövőre veszek hozzá de addigis egy korrekciós lencsés m42 átalakítóval megoldom hogy a régi m42 menetes objektíveimmel lehessen fényképezni.Olcsó de egyszerű megoldás átmenetileg. :)

2012. júl. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!