Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Menyire számít a HDMI kábelnél...

Menyire számít a HDMI kábelnél a típus?

Figyelt kérdés

Nagyobb oldalakon mindig írják hogy érdemes minőségi HDMI kábelt venni.

De mégis miben mekkora különbség van a méregdrága és a "TESCOs" kábel között ha ugyan azt a szabványt támogatja mind2 ?

2012. júl. 10. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyaghasználat, gyártási minőség. A drágább kábel jobban van árnyékolva, aranyozott a csatija, esetleg flexibilis, stb.

Ne a legolcsóbb teszkósat vedd és nem lesz semmi probléma, ha nem vagy allergiás rá és nicsn csúcskategóriás rendszered akkor nem fogod látni a különbséget.

2012. júl. 10. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:

IPTV STB-he csesztek adni HDMI kábel ,de annyira azért értek hozzá hogy a FULL HD tv-n nem igazán jó így ,mindenképp HDMI-t szettnék és most tűnt fel

2 tv van de az egyik alapból nem nagy cucc (olcsó 720ps) ,a másikat pedig mindig távolabbról nézzük tehát gondoltam hogy kis fáziskülönbséget nem lehet észrevenni

Egyébként elé érzékeny vagyok az ilyenekre mondjuk ,hogy a PC monitoromat amit egész nap nézek és azért magyar viszonylatba elég sok pénz benne van ne egy olcsó DSUB kábellel legyen.

Egyébként erre a célra én ezt néztem ,anyira csak nem lehet rossz ,ez még elfogadható de ilyen 6000/db árat nem vagyok hajlandó ezért fizetni

2012. júl. 10. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
én a helyi számításteknikai boltban (vidéken) 1500ft. ért vettem HDMI kábelt az xboxhoz és a full hd tv-hez.:D
2012. júl. 10. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
és nagyon jó... olyan szép képe van..:) semmiben nem különbözik egy 5-6 ezer forintos kábeltől.. Amugy nekem is felmerült ez a probléma, de énis ugy voltam vele, hogy 6ezer forintot nem adok érte.. Ugyanolyan.... És ez igazán jó kábel!
2012. júl. 10. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
600ft-ért odaadom!
2012. júl. 10. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

A legolcsóbb ugyanolyan, mint a legdrágább.

Vagy van kép, vagy nincs, a kép minősége nem változik.

Méregdrága azért van, mert ha valaki rohadt sokat költ ilyen cuccokra (drága tv, fullos hangrendszer, stb) akkor tudjon villogni a 20-30 ezres HDMI kábeljével.

2012. júl. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!