Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni egy erősítőt...

Szeretnék venni egy erősítőt és hozzá 5.1-es hangfalszettet. Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kb. 250 ezret szánunk rá (közös ajándék lesz), és ami még fontos, hogy a hangfalak falra szerelhetőek legyenek.

2012. júl. 10. 11:37
 1/7 Timiike K. válasza:

[link]

Nagyon jo,es nem draga. En nem reg vettem lecsereltem a Watson 5.1-esemet mert az nem volt olyan eros,de ezzel tokeletesen megvagyok elegedve! Ajanlom. :)

Es barhova helyezhetok. Nekem a szoba 4 sarkaba vannak teve,a falra,+ a fo boxa a gep melle az erosito kozelebe. Nagyon szepen szol. :)

2012. júl. 10. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy házimozit. 250-ért már erős házimozit vehetsz, néz is ki valahogy, meg a dvd: filmzézés+zenehallgatás.
2012. júl. 10. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, mi is vmi komolyabbra gondoltunk, csak annyira én nem értek hozzá, ötlet?
2012. júl. 10. 12:06
 4/7 Chello ***** válasza:
73%

Otlet:

Van egy nev Shalafi66. Nem tudom, hogy egy embert takar-e, de a nev altal megjelenitett irasokbol latszik , hogy sok 10 eve ezzel foglalkozik. Keress ra gugliban.

Nekem eros gyanum, hogy koze van a hangszoro 2000 kft.hez, ambar ez csak tezis.

Az egyetlen olyan akinek a szovegeibol eleg hozzaertest tudtam kivenni es foglalkozik az ilyen jellegu kerdesekkel.

En hasrauteses alapon mindenkeppen BJL-t valasztaneek.

2012. júl. 10. 19:19
 5/7 Chello ***** válasza:
JBL
2012. júl. 10. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem Yamaha-t vagy LG házimozit vegyél , mert azok a leg szívósabbak .
2012. júl. 11. 11:24
 7/7 anonim válasza:
Onkyo
2012. júl. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!