Használtan xbox360-at hol lehet venni?
Például expressz.hu.
Javaslom a googlet...
a google megbombázott egy kiló hülyeséggel, nem akarok most hulla fáradtan szemezgetni, ezért írtam ki a kérdést.
azt az oldalt meg megnézem, köszi :)
Konzol studio.
Talan nem annyira zsakbamacska.
Nem is kell flasheltetni.
Akkor inkább ne vegyél konzolt.
Hardverapro a legjobb valasztas, ott biztos vagyok benne hogy talalsz 1-2 napon belul.
Sok sikert
Biztos használtat akarsz venni?
Mert flasheld gépet kapsz, azt mondja a tulaj, hogy semmi baja nem volt. Hazaviszed: Vagy elromlott dvd meghajtója, vagy újra el kell vinned frissíteni. Ha te jobban szeretnéd tesco-s zacskóban megkapni a konzolt, minthogy vadonatúj dobozban új konzollal. Nem árt vigyázni. Így is sok a csaló.
Megbízható oldalon nem állíthat olyat ami nem igaz. Persze, jobb lenne vadonatúj konzolt venni, csak a gond az az hogy én nem engedhetem meg magamnak. 45nél olcsóbban nem kapok, plusz még veszek hozzá mégegy kontrollert mert többnyire haverokkal használnám. Ehez jön még a flash, 5-10K. Vagy eredeti játékok, igaz hogy én egy skyrimmel, tekken6-al, és valami lövöldözős cuccal (pl gow3) életem végéig elvagyok, de 20K alatt nem úszom meg azt sem.
Egyébként amit egyik előttem lévő írt at sem hülyeség: ha nincs pénzem erre a hobbira akkor inkább ne vegyek konzolt. Viszont nekem csak arra kéne hogy kéthetente egyszer egy nehéz nap után hazaérve bedőljek az ágyba és nyomjam neki, meg hasonló gyakorisággal áthívni egy havert és tekkenezni. Erre nem akarok annyi pénzt kiadni, nincs is miből. Egyébként engem hidegen hagy ez az egész live dolog is, ha haverral akarok játszani áthívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!