Az egérrel van némi gondom. Tudtokvsegíteni?
Figyelt kérdés
Az a gond,hogy nem működik,nem is világít. Ha huzogatom a zsinórját akkor néha bevillan,meg a gép jelez,hogy nem tudja elismerni az egeret. kb 20percel ezelőtt még simán működött. Mi lehet a gond? :S2012. júl. 8. 18:44
2/4 anonim válasza:
Egér vásárlásakor én az egér-kábel vastagságát is figyelembe szoktam venni, a vékonyabb kábel hamarabb törik/szakad, saját tapasztalat.
3/4 Chello válasza:
Minap en is igy jartam.
Nem tudtam nem e progi szivat.
Tok olyan volt mintha direkt szarozna velem valaki.
Vegulis ugy dontottem belenezek az egerbe, de valami egeszn mas miatt.
Valahogy eszre vettem, hogy a 4 bol egy vezetek lejott.
Fogtam, megpucoltam a vegerol a szigeteloburkot visszaforrasztottam es azota is megy.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi fiúk,majd belenézek az egérbe!Egyébként jah,eléggé vékony a kábel. :)
2012. júl. 9. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!