Bluray lemez vs.1080p rip?
Blu-ray lényegesen jobb, könnyen észrevenni.
De a neten található blu-ray ugyanolyan, mint a bolti (kivéve ha valami gagyi release-t szedsz le).
Nekem az a tapasztalatom hogy egy jobb fajta rip 10 gigánál már képes visszaadni 1080p-ben a BD lemez képét.
De valóban NEM éri el annak a képminőségét. Ha sok eredeti lemezről néztél már filmet Full HD-ben akkor egyből észrevehető a különbség.
Szerintem azt akarta mondani, hogy már az is jó, majdnem blu-ray közeli minőség, de a blu-ray jobb, jobb annál nem nagyon lehet, max nagyon közeli.
De ahogy mondtam már: nem kell megvenni, a netről letöltött blu-ray ugyanolyan, mint a blu-ray lemez.
Ma 14:29:
Szövegértésből ötös. Pontosan ezt akartam kifejezni!
Vegyél nyugodtan lejátszót, valóban nem drágák már. A filmek még mindig horror áron kaphatóak tényleg de már észrevenni hogy csökken az áruk.
Az Xpress.hu-n jó akciók vannak most a lemezekből. A Majmok Bolygója-Lázadást most vettem meg 7 ezerért, erre már csak 3990 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!