Számítógépem bekapcsolás után lefagy, de van amikor meg megy sokszori bekapcs után, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Számítógépem sokszor csinálja hogy bekapcsol és van mikor 10 perc után fagy le van amikor 2-3 órát is megy. A windows ujj rajta szal valami más lehet a hiba, tápegység esetleg vagy vinyó? remélem nem alaplap hibája van. Feltudnátok sorolni hogy mi lehet a hiba forrása?2012. júl. 8. 11:36
1/7 anonim válasza:
Nekem ugyanezt csinálja a Fuji laptopom. Várom a válaszokat!
2/7 anonim válasza:
vinyot ellenőrizd hdd sentinellel lehet sok szektor hiba miatt fagyogat, aztán a memóriákat is teszteld
3/7 eNerdzsy válasza:
Lehet táp, valamelyik csatlakozó, merevlemezen hibás szektor (ezt HDD sentinel programmal lehet ellenőrizni), poros vagy beragadt ventillátor (nem hűt rendesen és a túlmelegedéstől is leállhat a gép), vírus vagy trójai ami sokszor a frissen telepített gépre is felmegy egy régebbi "jól bevált" programmal.
4/7 anonim válasza:
Kitakarítva mikor volt? Elég kellemes idők vannak mostanában, melegedhet is, ha tele van porcicával.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem értek hozzá, de windowst feltettem 1 x bekapcsolás után lefagyott. Portalanitottam, Ventilátorok kitünően hütenek, nem melegszik sztem még tulzás is egy gépbe 3 + ventillátor, ezekre gondoltam én is, alap dollgokra. De annyira nem értek hozzá, nem tudom hogy mi a jel bizinyos hardwer hiba esetén, Szóal melegedés kizárva, porosodás kizárva, Windows uj rajta. Illetve azt nem emlitettem, hogy windows telepitése során is lefagyogatott, stb, onnan gondoltam hogy hardwer hiba. Sikerült egyszer formázni és ujrarakni a win 7 et ugy hogy nem fagyott meg azóta bekapcsolt párszor, tegnap pl egész délután ment. ma meg 5-10 p után lefagy.
2012. júl. 8. 12:36
7/7 A kérdező kommentje:
Régebbi tipúsu gép, Öcsémnek szeretném, internetezésre facebookozásra és gyengébb pc játékokra. intel alaplap vagy proci van benne:) nem tudom pontosan alaplap tipusát, de 2,8 ghz proci az intelceleron másfél giga sima ddr ram van benne és 256 mb Atiradeon 9600 as agp-s videó, 400 wattos tápegység és 160 gb vinyó.Használtan jutottam hozzá, hogy ne az én gépemet nyuzza hanem ezt, darabig ment is hiba nélkül, de az utóbbi kb 1 hónapba ez a hiba jelentkezik rajta.
2012. júl. 8. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!