Ipod Classicot szeretnék venni, tud abc sorrendben lejátszani?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék mp3 lejátszót venni, nem kell se érintőképernyő se semmi extra dolog, nekem kizárólag a nagy tárolókapacitás számít. Jelenleg egy samsung 8 gigás YP-S5-öm van amit szeretek és imádok viszont a 8 giga nekem kevés... Szóval ipod-ra gondoltam, de én nem szeretem a lejátszólistákat. Én azt szeretném hogy a mappákba rendezett zenéket abban a sorrendben játssza le ahogy az a mappákban van. Ha az ipod classic utolsó generációja ilyet nem tud, tudnátok mondani olyan nagy tárhellyel rendelkező mp3 lejátszót ami ilyet tud? Köszönöm!

2012. júl. 7. 13:59
 1/2 anonim válasza:
Ipod Classicom van abc sorrendbe rakja a zenéket automatikusan, de nemajánlom hogy ilyet vegyél... Itunes kell hozzá azzal tudod felrakni a zenéket ami nem is lenne nagy gond csak amit felraksz az ipodra annak meg kell lenni e a gépeden hogy érzékelje hogy meg van,ja másik el mész haverodhoz nem tud róla zenét másolni neki, és ugyan úgy te se tudsz tőle zenét másolni csak itunesal csak akkor megkérdezni hogy törlöd az összes többit cuccot,mert csak úgy rakhatod fel az új zenét mivel nem érzékeli a többit.
2012. aug. 26. 13:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez baromság, akkor van ez, ha be van állítva a szinkronizálás.

Lehet manuálisan is másolni.

2014. márc. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!