Miért van az egy PS3-on, hogy mikor belerakom a MW2-őt akkor elindul majd kilép?
Nem karcos a lemez?
Más játéknál csinál ilyet?
Nem csinál és nem vettem észre a lemezen, hogy karcos e és
amúgy néha megy de néha ezt csinálja inkább többször!Csak egy folt van a lemezen!Kérlek ha tudsz segíteni akkor ...
Ha csak ez csinál ilyet akkor 100% a lemezzel lesz baj, lehet pont az a folt. Milyen folt az?
Egyébként neten rákerestem erre a problémára, hasonló történt már más emberrel is, próbáld meg azt, hogy a game data-t vagy mit törölsz (nem a mentést), és utána indítod el a játékot.
Ez újra feltelepíti majd az adatot, és utána megy is a játék, elméletileg gond nélkül.
Illetve az 1.04-es patch szükséges, de azt magától úgyis letölti.
A Games alatt valahol, tehát ahol vannak a letöltött játékok, a mentések, meg ahol elindítasz egy játékot ha bent van a lemez, meg ha jól emlékszem a trófeák is ebben a menüpontban vannak.
Majd megnézem, csak épp most telepítek rá egy játékot és abból nem tudok kilépni, egy fél órán belül szerintem kész lesz.
Na kész a telepítés:
Game/Game Data Utility
Ott letörölsz minden CoD-os adatot, valószínűleg csak 1 lesz, de azért nézd meg nincs-e több.
Ezután újra elindítod a játékot, telepít és utána elméletileg jónak kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!