Laptopom szellőző nyílása alatt közvetlenül kijött egy kis fehér vezeték kb 5mm szélességben a "borítása"alól. Néha elég erőteljes forró levegőt fúj a gép, megolvadhat a vezeték?
Figyelt kérdés
Vigyem be egy boltba,hogy rakják be újra valahogy a borítás alá?mennyibe kerülhet?2012. júl. 4. 21:28
1/8 anonim válasza:
Az Én laptopomból is eléggé meleg levegőt hajt ki néha a ventillátor, de szerintem azért ez kevés ahhoz hogy olvadást okozzon. Akkor a belsejében is olvadna minden kábel.
Még garanciális a laptop? Ha igen ne háborgasd és bízd szakemberre. Ha nem az Én mindenképpen magam tenném a dolgokat a helyére. Pár csavar eltávolításával szerintem otthon is orvosolható.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de miért jöhetett ki ott a vezeték? Előtte is és utána is teljes rajta a borítás,ott pedig csak a fehér kis vezeték látszik.Vagy ez lehet direkt is így?ÉS akkor körberöhögnek a boltban?:D
2012. júl. 5. 01:06
3/8 A kérdező kommentje:
Garanciális még igen,de egy ilyen dolog miatt küldjem lengyelországig(ott az asus szerviz),és várjak rá 1 hónapot?:S
2012. júl. 5. 01:07
4/8 anonim válasza:
Hát ha Lengyelországig kellene küldenem, akkor végképp magam csinálnám meg. Sajnos nem tudom elképzelni hogy hogyan nézhet ki a dolog, illetve mennyire lehet zavaró ott. Gondolom nem direkt van így, azt viszont tényleg nem értem hogy akkor hogyan kerülhetett oda. Érdekes.
5/8 A kérdező kommentje:
Zavarni egyáltalán nem zavaró,mert csak egy bizonyos szögből látom,és nem ér hozzá semmihez.Csak játék közben a forró levegő miatt aggódok,nehogy megolvassza
2012. júl. 5. 21:07
6/8 A kérdező kommentje:
És csak annyi látszik,hogy a bal oldalt lévő szellőzőbe ha benézek,ott látom,hogy kb fél centi célességben egy kis vezeték nincs befedve,ami egy kicsit meg is van halolva,és úgy látszik,mintha abból a vezetékből felfele is ágazna valami vezeték,mert mind két oldalán bevan fedve azzal a fekete bevonó anyaggal,de annál a résznél nincs
2012. júl. 5. 21:11
7/8 anonim válasza:
Amennyiben téged nem zavar ez az apró "szépséghiba" szerintem ne izgasd magad rajta. Én tartom magam ahhoz az elképzelésemhez hogy az a meleg ami egy laptopban uralkodhat az nem képes kábelhuzalt olvasztani.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2012. júl. 6. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!