Miért zúg hangosan a 2.1-es hangrendszerem?
Földelt csatlakozót használsz a jelforrásnál és a 2.1-es hangrendszer erősítőjénél is?
Nekem akkor zúgott-búgott így amikor a hangszórók erősítője nem földelt konnektorba csatlakozott ( a csatlakozója védfőföldes volt ).
Bemeneti és földelési probléma felejtős,mivel eddig nem tapaszalt ilyen problémát.
Véleményem szerint több ok is közre játszik,mivel nem egy fiatal darabról van szó.
Pl:lehetséges az,mint amit írtál is,hogy túlmelegszik,mivel régi kiszáradhatott a hővezető paszta,ami az ic/tranzisztor és a borda közti thermikus kapcsolatot létesíti.Ekkor adhat ki zúgó,fújó hangot.Ezt egyszerű javítani.
A következő,ami szintén ilyen tüneteket produkálhat az a táp szűrő kondenzátor.Ezt már nehezebb,mert forrasztani kell.
Na a lényeg,5 év óta nem változtattál semmin?Értem itt,bemeneti kábel hangszórók,stb?Mivel szerintem nem a kábelekkel lesz baja!
Üdv!
Köszönöm a válaszokat. Szerintem sem a csatlakozóval van a baj, mert a probléma újkeletű. Nem változtattam abszolút semmin. Minden az eredeti.
Érdemes új után nézni vagy megcsináltatni? Kb mennyi ideig bírja még?
Semmiképpen ne cseréld,szerintem nem nagy baj.
Tudod mit küldd el nekem és megcsinálom.
Lehet ingyen megtudom,helyileg merre vagy?
Az nem fog menni:) Kárpátalján élek, de azért köszönöm a segítséget! Ha rosszabbodik a helyzet, akkor kénytelen leszek szakemberhez vinni, de ha így elmegy egy ideig akkor jó. Nem túl nagy érték amúgysem...
Mindenesetre mégegyszer köszönöm!:)
Szívesen,
de ha gondolod,majd postán elküldheted.
Mennitfog így is,de nem biztos,hogy sokáig,bizonytalan...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!