Notebook vagy tablet?
Mire akarod használni?
Ha van egy frankó asztali géped/laptopod és szükséged van egy kis szerkezetre amit vihetsz magaddal akár egy válltáskában, hogy elérd a netet meg az üzeneteid. Egy kompakt tablet jó választás. Ha veszel hozzá egy dokkolható, vagy bluetooth billentyűzetet akkor kapsz egy kis netbookot :P.
Ha viszont ez lenne az egyetlen készüléked (ami neked fontos hogy kompakt is legyen) akkor nem árt beszerezni egy Notebookot vagy egy rendes laptopot. Alkalmasabb rendesen dolgozni rajta, vagy a sulira. Ezeket kevesebb helyre tudod magaddal cipelni, de elvan nélkülük is azért valahogy az ember. :)
Az hogy 2016ba mi lesz marhára nem fontos, ha most akarsz valamit :).
én ott borultam meg amikor megláttam egy tabletot,hogy csupa tapinyom volt a képe,
ha a notim képernyőjén csak egy ujjlenyomat is van,na már attól rosszul vok,
Van ilyen megoldás is: pl ASUS transformer pad:
a gond szerintem az az Android lehet csak... kérdés hogy használsz e Microsoftos alkalmazásokat...ha nem akkor netezésre levelezésre, egyebekre tökéletes a tablet...
viszont egy rendes excel táblát vagy word dokumentumot már nagyon nehézkes kezelni.. erre ötletes megoldás ez a combo termék..
tabletek: [link]
notik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!