Van egy ilyen készülékem (TV/monitor), hogyan kell feliratot hozzátenni ConnectShare™ -ben?
Figyelt kérdés
Van benne egy hely pendrive-nak, ami le tudja játszani a videókat, képeket, stb.. ez tök jó, gyorsan fel is ismeri, le is tudom játszani, de a filmhez tartozó feliratot még nem tudom, hogy hogyan kell rátenni. próbáltam úgy, hogy ugyanazt a nevet adtam a filmnek is, meg srt-nek is, de nem ment. tudna valaki segíteni? ez az a készülék:
2012. júl. 1. 12:36
1/3 anonim válasza:
Nincs subtitle feliratú gomb? Szerintem csak be kell kapcsolni a feliratot! Ha nem akkor tévedtem.
2/3 anonim válasza:
És az azonos nevű filmet és feliratot betetted egy mappába?
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, rájöttem mi a baj :) lehet kicsit furán hangzik, de mikor csak simán kihúzom a gépből a pendrive-ot, akkor nem jó a felirat a tv-n, de ha szépen lecsatolom, akkor viszi a feliratot... ki érti :) a lényeg, hogy mostmár tudom használni
2012. júl. 2. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!