Mit jelent a kék halál a laptopon? Milyen mértékű hiba ez, ha gyakran csinálja? Mitől van?
Figyelt kérdés
Nem értek a gépekhez, csak böngészni használom, ezért ne kövezzen meg senki, hogy nem tudom. Mi lehet az oka?2012. jún. 30. 19:04
1/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, az előző gépünk is folyton kékhalálozott aztán már 10 percet nem bírt ki :S
2/7 anonim válasza:
Valamit nem bírt már a windows-od. Ha többször előfordul akkor ott valami meghibásodás lehet a gépben. Csinálj mentést az adataidról... ez akkor is jó, ha nincs semmi gond. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Értem! Még garanciás egyébként, csak már szégyellem vissza vinni, mert már egyet vissza vittünk és kicserélték erre.
Az 4 napos volt és állandóan kék halálozott. Most meg ez és ugyanazt csinálja.
2012. jún. 30. 19:44
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogyan kell menteni az adataimat, sajnos. :( Öreg vagyok én már ehhez. :)) Bonyolult? Jó, tudom, mihez képest, hát mondjuk egy 38 éves szőke nőhöz képest. :)
2012. jún. 30. 19:46
5/7 anonim válasza:
Ha garanciális, akkor viszont mindenképp reklamálj. Egészen pontosan mikor jelenik meg a kék halál? Milyen program(ok) fut(nak) előtte?
Az adatok lementéséhez kérj meg akkor valaki ismerőst, dokumentumok, képek satöbbi, ezek általában ráférnek 1 dvd-re. De minden tanulható, a mai gépekkel meg már még könnyebb. :)
Azért a hecc kedvéért milyen laptopról van szó?
6/7 A kérdező kommentje:
Teljesen változó. Van mikor sakk közben, vagy csak ha simán böngészek, de többször előfordult olyankor is mikor itt hagytam fél órára. Dell Inspiron N5050 (típusszám nem biztos, most nincs kedvem megnézni). Az előző meg vadiúj Acer volt.
2012. jún. 30. 21:28
7/7 A kérdező kommentje:
Találtam egy hasznos oldalt, itt a link: [link]
Én sok mindent nem tudok kezdeni vele, nekem kínai, de hátha még érint valakit és pont erre jár.
2012. jún. 30. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!