Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipod Classic 5thG. (60gb) mp4...

Ipod Classic 5thG. (60gb) mp4 lejátszót, hol lehet "felújítatni"?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem volna egy Ipod classicot, mert jól néz ki, de venni nem volt pénzem. Mondtam nővéremnek és nekem adta sajátját, amit használtan vett, illetve használ pár éve.

Mivel vannak rajta karcok, meg hardver/szoftveresen is úgyérzem pár dolog miatt, hogy érdemes lenne átnézetni, hogyan tudom ezt megtenni?

Soha nem volt Apple termékem, így nem tudom, ha bemegyek egy használt Ipoddal egy Apple szervízbe, Sony telefonnal stb, nem fognak-e megenni :S (nyilván képletesen, eltúlozva :P)

Szóval mennyi egy állapotfelmérés ára? Ha szeretnék elő/hátlapot cserélni az mennyibe fáj?

2012. jún. 29. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy fognak megenni. Bemész a Duna plázában levő XMS-be és megkérded hogy mennyibe kerülne egy állapotfelmérés és mennyi lenne előlap/hátlap csere. Biztos hogy nem fogja őket zavarni hogy Sony telod van :D
2012. júl. 25. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Link: www.xms.hu
2012. júl. 25. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ránézek :D
2012. júl. 25. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Amugy milyen a classic ??? én is msot szeretnék venni.
2012. júl. 25. 20:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Classic: az első apple mp4 (ha jól tudom), a hagyományos körös érintőpanellel :)

Nagy tárhelye van, és sokkal szebb, mint egy tuccs, vagy ályfon (szerintem :))

2012. júl. 25. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszi.
2012. júl. 25. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs mit, én köszönöm :)
2012. júl. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!