Mit lehet tudni az Amazon Kindle ebook olvasóról azon kívül, amit a neten írnak? Pl. A magyar ékezetes betűket kezeli? Mennyire megbízható?
A kijelző ideális az olvasásra, eink.
Igen a magyar ékezetes betüket kezeli, amenyiben a rátöltött könyvben is van.
Alapban a menü angol, de egyszerüen magyarosítani lehet.
Nagy elönye az Amazon ingyenes konvertálója, a létrehozott amazon email címre elküldött dokumentumokat konvertálja, és wifire kapcsolódva letölti a kindle.
Telepíthető rá, szótár, felolvasó (a sima K4-re nem), lehet a email, netet, RSS-t böngészni vele.
Nekem eddig semmi gond, aksija több hétig kitart.
Én inkább a Kindle Touch-t vagy a Keyboard-t ajánlanám, ezekben van audió, és a szövegbevitel is egyszerübb.
lap alján összehasonlítás
magyar összehasonlítás
Persze ez drágább, de az Edigitalnál vannak olcsóbb lehetőségek (és új készüléket is találsz):
- Amazon [link]
- Magyar net [link] (én is itt vettem),
vagy [link]
Igen, ez elsősorban olvasásra való.
Az audió az csak mellékes, de lehet hangoskönyveket, ill. olvasás közben aláfestő zenét hallgatni, és a szövegfelolvasásra használni.
A linkelt hardveraprón lehet vadonatúj készüléket is kapni, pl.: [link]
és jelentősen olcsóbban.
Ami a kindle-ben számomra hátrány, az az epub formátum nem támogatása, de a könyveim nagy része prc-ben van, a többit meg átkonvertálom.
Semmi és senki nem 100% megbízható, de én már többször vásároltam itt, igaz előtte megnéztem az illető megbízhatóságát, és a hozzászólásokat.
Ne utalj elöre, válaszd a személyes átvételt, és fizetést.
A kindle-hez nekem egy usb kábel és egy amerikai szabványú töltő fej (magyar konnektorba nem jó) van,
ezért én az okostelefonom töltőjével + kindle usb kábelével töltöm, mindenben azonos (de lehet kapni magyar szabványú töltőfejet is).
Konvertálás:
sz.gépen a Mobipocket Creator, ill. a Calibre programokkal
vagy online
Amazon konvertálója
Én inkább gépen saját magam megcsinálom a saját igényeim szerint, de van amikor az Amazon konverzálását használom, ha gyorsan kell.
Köszi a válaszokat!
Nekem viszont epub-ban vannak.
Még nem tudom melyiket veszem meg. Sokat segítettél.
Ezt próbáltad már? [link]
Ha jól tudom az AZW fájlokat is kezeli?
Persze, hogy ismeri, az AZW a kindle saját alapformátuma.
Igen, ismerem.
Sok webes konvertáló a magyar ékezetes betüket nem támogatja, ezért használom a fent leírt programoket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!