Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nagyon rossz minőségű...

Sanyiii18 kérdése:

Miért nagyon rossz minőségű az 1920x1080-as felbontás a full HD tv-n?

Figyelt kérdés

Üdv

Van nekem egy Samsung LE-40D503 Full HD LCD televízióm 101cm, amit összekötöttem asztali géppel amiben Sapphire 100284L Radeon HD 5750 1GB PCIe DDR5 Display/HDMI -s videókártya található amit High Speed HDMI kábellel kötöttem össze, aminek a maximális támogatott felbontása 4096x2160.

Az lenne gondom hogy 1920x1080-as felbontásban egyszerűen szörnyű képet ad (asztal, játékok stb) torz kép, és nagyon éles homályos szín-t, de viszon 1680x1050-es felbontáson teljesen normális képet mutat.

Probáltam állítani tv-n vidikártya drivert is frissítettem de nem tudtam megfelelő beállítást csinálni...

Mivel lehet a probléma???

Firssítettem vidikártya drivert(AMD control centert) de azon se tudtam rendesen beállítani, vagy csak nem tudom hogy mit és hogyan kéne :(

2012. jún. 28. 22:00
 1/1 anonim válasza:
A HD tévéket ha jobban szemügyre veszed akkor közelről bizony egy picit kockás a kép a felbontás miatt, de messzebbről sokkal szebbnek látjuk, ha közel ülsz a kijelzőhöz lehet, hogy az a gond, ha kicsit megpróbálnád távolabb üléssel lehet, hogy szebbnek nézne ki
2012. dec. 1. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!