Hogyan tudom beállitani az MSN legújabb verzióján a skineket?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az internetről 1 skin-t, és nem tudom, hogy hogy kell beállitani. Segitene valaki?2009. júl. 8. 14:06
1/1 anonim válasza:
Hali! a skint nem kell beállítani. Miután letöltötted 2 katt az ikonjára kipipálsz 1 kicsi szürke négyzetet,IMPORTÁLÁS. Ha onnantól kezdve kijön egy ablak végig kattolod a TOVÁBB(NEXT)gombot és a végén kiírja vagy magyarul v angolul hogy újra kell indítani az MSN-t. ( ez elkerülhetetlen) Igen ( OK ) és újraindul és ennyi. amennyiben kiír valamit aminek hibaablak szaga van régi a skin újabb verzióját töltsd le. ( PL: ha 3.9 akkor próbálkozz iennel hogy (skin neve) és 4.0) vagy pedig (skin neve és new version /edition. Jó emesen messzendzser ezést kívánok néked a továbbiakban, jó egészségtet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!