Jonel kérdése:
Szeretném összekötni a TV-met a laptoppal, hogy filmet tudjak nézni a nagyobb képernyőn. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
A TV-m típusa: JVC-AV29L6SU, a laptopomról csak azt tudom, hogy Asus. Van DVD lejátszónk is, az ilyen: [link] . Milyen kábellel, hogy tudnám összekötni a laptopot a TV-vel, hogy ami a laptopon megy film, az a TV-n is látszódjon, hallatszódjon...2012. jún. 28. 11:57
1/5 anonim válasza:
Ha van a TV-n és a Laptomon is HDMI-csatlakozó
azzal a legegyszerübb.
2/5 A kérdező kommentje:
A laptopon nincs... :(
2012. jún. 28. 13:38
3/5 anonim válasza:
Lcd tévéd van vagy olyan ami mögött "doboz" van?
4/5 A kérdező kommentje:
ami mögött doboz van. de csökkentett méretű, csak a rendes 35 %-a
2012. júl. 23. 21:16
5/5 anonim válasza:
Akkor megkell nézni hogy van-e svideo csatlakozó a tv-n meg a laptopon is ami igy néz ki:upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/c/c4/MiniDIN-4_Connector_Pinout.png ha van akkor csak össze dugod a kettőt egy svideo kábellel ami 700ft körül van a tescoban igy néz ki:elektroexpressz.hu/shop_ordered/5495/shop_pic/unas_764792.jpg?time=1330613713 aztán a gépen az asztalon jobb klikk ott rámész arra hogy grafikus megjelenités és ott kiterjesztett asztalt bejelölöd aztán megnyitod a filmet és a lejátszót az egérrel áthúzod a tv-re elvileg jónak kell lennie ha nincs svideo csatlakozó a tv-n akkor venni kell egy átalakítót is ami igy néz ki:www.img.casual.hu/shops/279/images/item/scart3rca--s-video-adapter-atalakito-133066.jpg ha a gépeden nincs akkor nem tudom hogy hogy lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!