Szerintetek ezen a laptopon már lehet komolyabb játékokat futtatni?
Az Asusokban csak GT520 van, a második link szerintem elírás (+ vateráról amúgy se szabad laptopot venni).
Ez az Acer hibátlan, játékra ugye csak korlátozottan alkalmas, de minden másra tökéletes. Normál használattal 4-5 órát bír az akksi, ez nagyon meglepett, a többi tulajdonságában pedig hozta az elvárt szintet.
sztem ez még annál is jobb mint amilyen neked van :DDD
Eredetileg én is akartam venni bele még 4 gigát, de egyrészt 10 ezer ft bele a gyári 4 gigás (tehát gyakorlatilag olcsóbb lenne 2 db új 4 gigásat venni bele - eltérő típusú memóriák általában nem működnek rendesen dual channelben), másrészt kiderült, hogy semmi szükség rá. Hajlamos vagyok mindent egyszerre csinálni, de még így se fogyott el soha.
Egyetlen megfontolandó szempont lehet, ha ramdisknek akarod használni, az nagyot dobhat a sebességén, mert a vinyó a szűk keresztmetszet (pl félelmetes, hogy a proci gyorsabban csomagolja ki a zipet, mint ahogy a vinyó írni tudja). De ha nincs szükséged sok tárhelyre, vagy hajlandó vagy külső vinyózni, akkor érdemesebb egy SSD-re beruházni memória helyett, az sokkal jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!