Melyik márkát válasszam házimozi rendszernek? Sony, vagy Panasonic?
Én a Samsung helyett pont a Sony-t nem ajánlanám semmiből személyes tapasztalataim szerint.
Vettem tőlük DVD felvevőt - AC3 hangot nem ismerte, SRT feliratot nem ismerte.
Vettem tőlük Blu-Ray lejátszót - MKV-t nem ismerte, bizonyos EREDETI BD lemezeket se játszott.
Szoftver frissítést ha ki is adnak azt nagyon ritkán, ezek után többet nem veszek tőlük semmit. De azért sok sikert a házimozijukhoz. Olyat még nem vettem Sony-ból úgyhogy lehet nagyon jóó.
Az én választásom ezek után: LG, SAMSUNG, PANASONIC.
Nekem PS3 van, ugye az is Sony, aminek a fő célja nem is ez lenne, és még ez is visz mindent, kezel mindent, felirat, stb.
Szóval szerintem az új Sony házimozik is ilyenek, max régen balf.szkodott a Sony.
Én is inkább a Samsung-tól irtózok, akkor legyen vagy Panasonic, az biztos jó, vagy járj utána, hogy jók-e már az új Sony-k.
A kettő közül a Panasonic.
Azért jól nézd meg, mit tud, és mi kell neked.
Bizony, bizony! Ahogy az előttem lévő írta! A legjobbat kell kiválasztani!
Én Panasonic/Technics mániás voltam vagy 15 évig! Egy Technics erősítőt néztem ki magamnak a házimozi rendszeremhez. Aztán ma tesztek közben meghallgattam egy Onkyo-t is, ami azonnal lenyűgözött! Ma is ezt a márkát választanám! A legegyszerűbb jellemzés rá: természetesség!
Egy a lényeg: HALLGASS MEG TÖBBFÉLE ERŐSÍTŐT IS! Nézz utána a neten is! Ne legyél egybe belebolondulva, mielőtt döntesz. Én három alkalommal, három különböző emberrel hallgattam és teszteltettem összesen 4 órán át az Onkyo-t, mielőtt (a már biztos) döntésemet meghoztam és megvettem! 12 éve nem csalódtam benne! Ma is ilyen márkát vennék!
Esetleg javasolnám még a NAD erősítőket (azt is az Annex KFT forgalmazza, mint az Onkyo-t).
A hangfalaknál pedig a Bower & Wilkins-re esküszöm! Erre szintén azt tudom ajánlani, hogy hallgasd meg! Ha budapesti vagy, akkor az Annex KFT-nél mindent eldönthetsz (és megveheted olcsóbban a neten)!
42/F
Oké. Akkor felejtsd el a "házimozit" és vegyél egy 30 éves Bang&Olufsen receivert és hozzáillő B&O hangszórókat, vagy még tudom ajánlani a HECO márkát. Nekem ezek vannak, egy százasból kijött és minőségben lever minden mást. Úgyis számítógépről zenélek, a szolgáltatásaik nem érdekelnek. 5 éve:)
(Beomaster 3000-2, 2000, Heco Vitas 500, Beovox 45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!