Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG KP500-at vagy PSP-t vegyek?

LG KP500-at vagy PSP-t vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom,tudom a két dolog más,tudom mi mire jó,azt nem kell magyarázni.A telóm jelenleg egy SE w380.Aztán ott az LG kp500 Photo Hall kártyafüggetlen(ez nálam elengedhetetlen,hadd ne részletezzem) az 50rugó.A másik választási lehetőség a PSP 39.000 Slim,Ice silver.A PSP-re költeni kell(UMD,TOK)és össz vissz az egész "beruházásra" 55ezrem van.A KP500 meg ugye mindennel együtt 50.
2009. júl. 7. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kettő közül kéne választanom én akkor az LG KP500 venném meg.Azért is mert volt psp-m és 1 hét alat meguntam pedig nem vagyok öreg.Hiába hordozható a psp pl : buszon,vonaton alig tudsz vele játszani mert tükröződik a képernyő csak sötétben.A gémeket netröl szedtem le vagy 20 db valamelyikkel játszatom egy darabig ( főleg suliban meg alvás előtt este ) de volt hogy 1 hétig elő sem vettem.Bár ha ilyen game mániás vagy akor lehet te nem unod meg.Bár hogy őszinte legyek én sajnálok 50-60 ezret kiadni ilyen kis műszaki cikkekért mert ha még gyűjtenél egy kis péz kb 70-80 ezerig akkor már egy jó robogót is tudnál venni és az sokkal jobb mint egy telefon.Bár te tudod mindenki más én nekem 5 ezres telom van de van saját autóm ( 2 es golf)meg volt már vagy 5 db ( Babettátol a 125 ős yamaha dt ig )motorom.
2009. júl. 7. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:

kp500 50rugóért?:O media marktban 36ért láttam.. nekem lg viewtym van, simán veri a kp500-t és csak 55be került, photo hallban vettem énis persze függetlenül..

viszont igen a pspt néhány hó alatt megunod..

még valami: kp500 elég vékony.. néztem photo hallban, húú.. én nem birnám ki.. mintha egy vékony a5-s füzetet fognál a kezedben.. tuti elejteném mindig:D

2009. júl. 7. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos, én az előttem válaszolókkal nem értek egyet, én a te helyedben PSP-t vennék, lassan 2 éve van, és nem telt el olyan hét, h nem játszottam volna vele. Persze, ez a te érdeklődési körödtől is függ:

Megveszed, 39e Ft-ért+5e Ft-ért kiflasheled, 10ért pedig veszel bele egy jó memókártyát, ennyi az összköltsége, mert utána töltheted és másolhatod a játékokat PS-re.

Az LG-t azért nem javaslom, mert most tételezzük fel, hogy megveszed 50ért, jövőre meg már 25ért is megkapod, ért így vmit? De mondom, ez tőled függ, nem lehet olyan könyen megunni a PSP-t. Az, h nem nagyon lehet látni, mikor játszasz vele, az sajna igaz, DE csak a régi modellre, az újra már NEM. Jó döntést!

2009. júl. 7. 22:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul van 2gigás memory stick duo-m ezért nagy a csábítás.nem tudom.köszönöm az eddigi válaszaitokat.várom még a válaszokat.
2009. júl. 8. 08:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztázzuk: a PSP nem csak játékra jó. Ha van otthon wireless akkor tudsz vele:

- játszani on-line

- alapszinten netezni (PSP-ről írok)

- internet rádiót hallgatni

- Skype-ot használni

- downgrade után ingyenes játékokat letölteni

- ha veszel hozzá kamerát akkor meg még pár dolgot.

Én letöltöttem az enyémre egy rakás INGYEN mp3-at és videót is, pedig az enyém még gyári sw-es és veszem a játékokat.

Viszont az a 2 GB-os MS csak indulásnak lesz elég, ha a PSP mellett döntesz. ;-)

2009. júl. 9. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvettem a PSP-t.Nekem egyelőre elég a 2 giga :-D Hamarosan ki is flasheltetem.Ezek után is írhattok hogy egyet értetek e a döntéssel vagy nem
2009. aug. 19. 14:46
 7/8 anonim válasza:
Szerintem jó döntés nekem is van egy psp-m nagyon meg vagyok vel már hónapok óta fölleg én elég sokat buszozok szóval és ott elvagyok vele.
2009. aug. 23. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 2 gigás a kártyám és biztosan jól fogsz vele járni, ha kiflasheled: gyorsabb lesz a játék, nem kell 7-8ezreket ráköltened, akár 1 nap alatt is leszedheted stb.
2009. aug. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!