LG KP500-at vagy PSP-t vegyek?
kp500 50rugóért?:O media marktban 36ért láttam.. nekem lg viewtym van, simán veri a kp500-t és csak 55be került, photo hallban vettem énis persze függetlenül..
viszont igen a pspt néhány hó alatt megunod..
még valami: kp500 elég vékony.. néztem photo hallban, húú.. én nem birnám ki.. mintha egy vékony a5-s füzetet fognál a kezedben.. tuti elejteném mindig:D
Nos, én az előttem válaszolókkal nem értek egyet, én a te helyedben PSP-t vennék, lassan 2 éve van, és nem telt el olyan hét, h nem játszottam volna vele. Persze, ez a te érdeklődési körödtől is függ:
Megveszed, 39e Ft-ért+5e Ft-ért kiflasheled, 10ért pedig veszel bele egy jó memókártyát, ennyi az összköltsége, mert utána töltheted és másolhatod a játékokat PS-re.
Az LG-t azért nem javaslom, mert most tételezzük fel, hogy megveszed 50ért, jövőre meg már 25ért is megkapod, ért így vmit? De mondom, ez tőled függ, nem lehet olyan könyen megunni a PSP-t. Az, h nem nagyon lehet látni, mikor játszasz vele, az sajna igaz, DE csak a régi modellre, az újra már NEM. Jó döntést!
Csak hogy tisztázzuk: a PSP nem csak játékra jó. Ha van otthon wireless akkor tudsz vele:
- játszani on-line
- alapszinten netezni (PSP-ről írok)
- internet rádiót hallgatni
- Skype-ot használni
- downgrade után ingyenes játékokat letölteni
- ha veszel hozzá kamerát akkor meg még pár dolgot.
Én letöltöttem az enyémre egy rakás INGYEN mp3-at és videót is, pedig az enyém még gyári sw-es és veszem a játékokat.
Viszont az a 2 GB-os MS csak indulásnak lesz elég, ha a PSP mellett döntesz. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!