Sony diktafonhoz lehet-e sennheiser vagy hasonló kategóriás mikrofont csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Van egy SONY ICD-PX312 diktafonom. 3,5 jack mikrofon bemenete van. Zongorát szeretnék felvenni vele és gondoltam veszek egy erre alkalmas mikrofont, de láttam, hogy a sennheiser mikrofonok nem jack végűek. Hogyen lehet megoldani?2012. jún. 23. 16:55
1/8 anonim válasza:
Mégis milyen a végük? XLR, esetleg RCA, vagy valami más?
2/8 anonim válasza:
Vegyél hozzá egy átalakítót.
De van egy olan érzésem hogy egy olcsóbb fülessel is ugyanolyan hangminőséget érsz el majd mint egy drágával.
Diktafon kétlem hogy annyira jó minőségben rögzítene.
3/8 A kérdező kommentje:
A zongora nagyon hangos a húrozatnál a páncél tőkénél. Erre a célra szeretnék egy jó mikrofont ami nem recseg be.
2012. jún. 23. 21:01
4/8 A kérdező kommentje:
Erre a célra kellene. Hogy néz ki az átalakító? Esetleg egy linket róla.
2012. jún. 23. 21:02
5/8 anonim válasza:
Átalakító az lényegében egy rúd, egyik vége 3,5-ös jack dó, a másik meg olyan csatlakozó ami neked kell.
Szerintem amivel gond lesz hogy a diktafon nem tud olyan minőségben rögzíteni mint amilyet egyáltalán a mikrofon tudna
Meg ugye diktafonok többsége mp3-ba rögzít. Ami tömörített formátum, méghozzá veszteségesen tömörített.
7/8 A kérdező kommentje:
és milyen eszközzel lehetne felvenni kevesebb veszteséggel?
2012. jún. 25. 23:50
8/8 anonim válasza:
Legegyszerűbben talán számítógép és hozzá a mikrofon.
Meg persze egy jó rögzítőprogram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!