És a hiba pedig az lenne hogy ha bekapcsolom akkor működik tökéletesen de ha fényképezés gombot nyomom kikapcsol és a lencse se húzódik vissza :S vagy a másik hogy a beálításokba lépek és át akarok valamit állítani akkor kikapcsol szabálytalanul vagy ha videóra átállítom akkor is ugyan ez van! a géppel nem történt semmi nem esett le, nem főtt fel, egyszerüen semmi, mi lehet a hiba és esetleg szervízbe megtudják csinálni?
(azon is gondolkoztam nem e valami gyerekzár kapcsolódott be de nem, elemet is cseréltem hátha azzal lenne baj de nem :S)
2009. júl. 6. 20:07
1/6 anonim válasza:
Valószínű hogy tönkrement vagy koszos az optikája,ha nem húzza vissza,a miénk ugyanígy járt,25ezerért csinálták volna meg.De mindenképpen vidd el szervízbe.
2009. júl. 6. 20:23
2/6 anonim válasza:
Valószínű a gombsor kontakthibás! Nem ázott be vagy nem folyt bele az akksifolyadék?
Ha szervízbe viszed, optika vagy főpanel cserébe ne menj bele, azért a pénzért új gépet vehetsz!
2009. júl. 7. 10:49
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem egyikse mert biztos hogy nem a lencsével van baj mert ha bekapcsolom s majd kikapcsolom vissza megy a lencse szépen csak mikor fényképezés gombot nyomom akkor még elsőnek jó majd másodszor már nem jó és onnan tól kezdve nem jó :S de ha beállítok valamit akkor meg más gombot nyomok akkor is ez van de a beállításoknál sem mindegyiknél most azon gondolkozom hogy a szoftverével lehet valami baj hogy megbolondult de az hogy hogy :S:SS:
2009. júl. 8. 18:38
4/6 anonim válasza:
Ha tudod, akkor miért kérdezted?
2009. júl. 9. 08:55
5/6 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam hogy tudom csak találgattam !
2009. júl. 10. 13:50
6/6 anonim válasza:
Samsungom van, májusban nekem nem zárta le az optikát, csak félig, nem is húzta be. Műanyag házas gép "megsült" az ötven fokban, tűző napon. Hűs lakásban néhány óra alatt rendbejött. Digitális gépek nem bírják a kánikulát. Lehet, hogy ez a baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!