Canon digital video camcorder palMV690 Úgy mondták, kazettára vesz fel filmet. Milyen lehetőség van áttenni a filmet PC-re?
Figyelt kérdés
Nem az enyém. Csak engem kérdeztek, mi a módja az áthelyezésnek? Ráadásul majd nekem is kell megcsinálnom .2012. jún. 21. 21:12
1/3 anonim válasza:
Az anyag digitálisan kerül a szalagra, innen FireWire kábellel lehet átteni az XP MovieMakerével PC-re, vágható is vele az anyag.
Ehhez FireWire kártya és kábel kell, nem drága...
2/3 anonim válasza:
Kell hozzá egy firewire kártya
PC-be [link]
laptopba (ha nem lenne benne) [link]
Fogod a firewire kábelt, bedugod a kamerába, a mésik végét ezekbe a kártyákba. Kell még egy videószerkesztő program ami átviszi a PC-re az anyagot, ez lehet pl a Windows Movie maker is, de szerintem a kamerához adott lemezen is van ilyen program.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors választ. Máris küldöm a tulajnak .
2012. jún. 21. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!