Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet megoldani füstgépné...

Hogy lehet megoldani füstgépnél hogy csak a padlóra fújja a füstöt?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy füstgépet ami csak a padlóra nyomja ki a füstöt. Láttam több videót ahol felszáll meg minden de sokaknál lent marad ez a folyadéktól függ vagy a géptől és hogy lehetne megoldani?

2012. jún. 21. 10:57
1 2
 11/19 anonim válasza:

elfelejtettem

a dobozt kívülről szigeteld vastagon,hogy tovább legyen hideg belül (nikecell).

2012. jún. 21. 11:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Meg is találtam a te gondolat menetedet egy videón amit máris linkelek

http://www.youtube.com/watch?v=7i19JEyvdCA

2012. jún. 21. 11:39
 13/19 anonim válasza:
Ennyi...
2012. jún. 21. 11:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Még ezt találtam ami nagyon jó csak szerinted egy 700w-os tud ilyen teljesítménnyel nyomni mint a videó végén?
2012. jún. 21. 11:50
 15/19 anonim válasza:
ezt sajnos nem tudom,mert nekem nincs ilyenem csak láttam hogy így hűtik a füstöt,de a teljesítményéről fogalmam sincs.bocs.
2012. jún. 21. 11:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen ez egy 1500Ft-os hűtőléda :) Viszont turbózd meg azzal, hogy a belsejébe vlami elválasztólapot is beleteszel, mint a kocsi kipufogódobjába, hogy keringjen is benne, ne csak átmenjen egyenesen, és tölcsérszerűen kiszélesedő legyen a kifolyónyílása, mint a hangszórómembráné.
2012. jún. 21. 12:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen úgy gondoltam én is hogy egy porszívócsövet spirálosan beletekernék hogy hosszabb legyen az útja a füstnek és több ideje legyen lehűlni. Amúgy a tölcséres dolog az mit fog elősegíteni és azt nem tudod hogy a füst sűrűsége a szivattyútól függ és ha kicserélem akkor jobb lesz?Üdv
2012. jún. 21. 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:

A porszívócső hülyeség. A dobozba fúrj 2 lyukat, tegyél bee egy darab hungarocellt áramlásgátlónak, hogy tovább kavarogjon.

A tölcsér azért kell, hogy illesztődjön a levegőhöz. Ugyanis a szélén fog áramlani igazából, nem a közepén, és akkor szétterül. Ha egyenes cső a vége, akkor nekivágódik a padlóhoz, és felkavarodik.

2012. jún. 21. 12:52
 19/19 Norbibácsi válasza:

Azt hiszem itt választ kapok én is a kérdésemre!

Meg tudná nekem válaszolni azt valaki,hogy milyen csövet érdemes rákötni a füstgépre ,ami ugyebár elvezeti a géptől és máshol fújja ki az anyagot!?Ugyanis sima porszívócsővel nem mertem próbálkozni...félek ráolvad szelepre!

2012. nov. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!