A ps3-hoz milyen HDMI-HDMI kábelt vegyek?
A ps3 fat 40gb konzolom, eddig egy hama Hdmi-hdmi kábellel volt összekötve, de az most elromlott. Aranyozott végű volt, de úgy látszik nem minden a márka.
Most venni akarok egy új HDMI-HDMI kábelt, de nem tudom, hogy melyiket vegyem meg. A kábelt nem csak a ps3 hoz hanem a laptophoz is szeretném használni, mert arról néz filmet a család a Full hd tv keresztül.
Azt is hallottam, hogy 5 méteren túlon lévő kábeleknél, már gyengül a jel, és nem 1080p ben lesz a kép.
Akkor most pontos ha vennék egy 5 méteres HDMI-HDMI kábelt, akkor ez még tökéletes képet fog adni?
A tanácsokat előre is köszönöm.
Ja és még valami. Itt egy kábel
ennek a dúgó végein van valami nem tudom hogyan hívják, ez soakt számít? :D
hát egy 5 méteres kábelt néztem ki, hogy mindenhez elérjen, amihez kell.
Szerintem sem a márka a lényeg, mert a hama az elég jó márka, de ha be döglött...
:D
Egyébként hama szar márka, kínai, de HDMI kábelből tökéletes.
HDMI digitális, szóval 0-kat és 1-eseket visz, ezáltal vagy tökéletesen működik, vagy egyáltalán nincs is kép, minőségbeli eltérés nincs az 1000 és a 100000 forintos között sem.
5 méternél hosszabbnál sem romlik semmit sem a minőség.
Egyébként ha nem akarod a HDMI-t folyton ps3-ba és a laptopba cserélgetni akkor szedd le a tversity-t, azzal streamelheted a PS3-ra a filmeket, tehát nem kell várni a másolásra.
megszakadt benne valaki, az biztos. :D
A ps3 részénél néha néha nagyon a falnak nyomodott, így szakadhatott meg. :D
De akkor megfelel az előzőleg belinkelt kébellel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!