Ha veszek egy laptopot akkor csak bekapcsolom és már rajta van a linux, windiws stb és nekem nem kell semmit sem csinálni vele?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 18:24
1/5 anonim válasza:
Ha olyat veszel, amin rajta van, akkor igen...
Akadnak operációs rendszer nélküli gépek is, meg előretelepítettek is.
2/5 anonim válasza:
Az Os nélküliek olcsóbbak, és nem nehéz oprendszert feltelepíteni.
3/5 anonim válasza:
HA veszel egy linuxos gépet, azt szinte kivétel nélkül nem tudod használni.Ezért egy normális oprendszert ajánlott telepíteni rá.
Én ajánlom a linux Mint-et, vagy bármelyik szimpatikus linux-ot!
Más oprendszert nem ajánlok vételre, mert roppantul megdobja az árat és teljesen felesleges kifizetni egy próbaverziót is!
4/5 anonim válasza:
Sok helyen FreeDOS-t raknak a laptopokra, mert úgy tudom hipermarketekben nem árusíthatják őket op. rendszer nélkül. Az is jó, mert nem kell ráfizetned a laptopra plusz pénzeket a Windows miatt.
5/5 anonim válasza:
De utána pakolj rá feltétlen valamit (pl. Ubuntu, vagy esetleg Windows, ha van otthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!