Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a gond a számítógépem...

Mi lehet a gond a számítógépemmel?

Figyelt kérdés

Éredemes megjegyez:

1. Először is az alaplap elromlott,vettünk egy újat(P5K Pro-t) és hozzá két procit:Intel pentium duol core 1.8Ghz + intel celenor 2,8GHz .(A régibe , P4 3.2GHz ,Nvidia Geforce 9400gt 512mb , 2,5GB ram ddr1, XP Sp2 , 80gb winchester Táp:300W volt )

2.Meg volt az új alaplap mindenki boldog volt :) az új géppel : Intel pentium duol core 1.8Ghz ,Nvidia Geforce 9400gt 512mb ,1gb ddr2 Táp:300W A winchester leformáztuk és megpróbáltuk rárakni az Windows-t de a képernyő sötét maradt.Elvittük egy szakemberhez annak se ment de kiszedte az 1GB ram-ot és rakott helyette be két 512mb-set így ment az ember azt mondta hogy azazaz 1GB-és ram nem vot kompatibilis a videokártyával XD .

3.Nos most itt van nálam a gép rajta a Windows Xp Sp2-vel de ha bekapcsolom de cak egy folytába újraindul :( még a Windows se töltődik be.A táp nem lehet mert másik gépbe kifogástalanul ment,(a videokártya is pont igy ).Szakember sem tudta :( .( Most ea laptop-ról írok de ez se van fény korában )

,

4.Minden válász hasznos lenne kérlek írjatok pleas!! A válaszokat előre köszönöm.

2012. jún. 18. 12:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az alaplapi kis hangszóróra gondoltam, nem a hangkártyára. :)

Az csipog, ha gond van bootoláskor, és a csipogások száma jelzi a hiba okát. Szóval az be van kötve? (Egy kéteres vezeték a ház kis hagszórójától az alaplapba.)

2012. jún. 18. 15:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi, csak persze beszerelve a házba:

[link]

2012. jún. 18. 15:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Megnéztem igen be van kötve megpróbáltam megin elindítani a gépet de nem csipog s csak azt csinálja amit eddig leírtam.
2012. jún. 18. 15:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen pont ilyen van (szerintem nem is lehet más) csak kicsit poros. :).Köszi a képet!
2012. jún. 18. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor passzolok. Első körben szétszedném, és újra összeraknám. A processzort is újra betenném, szép finoman, új hűtőpasztával. (Talán csak érintkezés hiba.) Memóriákat is kiszed, berak. (Ha valóban jók a memóriák, és ebbe valók.) Videokártyát is kiszedném, azt nem is raknám be egyelőre. Ha van kölcsön táp, azzal próbálnám, nem a sajátjával. Winchiket, CD-ket is lehúznám egyelőre. A billentyűzetet is lehúznám, anélkül indítanám. Vagyis csak az alaplap legyen a procival, memóriával, monitorral, táppal. Így talán ki lehet szűrni a hiba okát.

(Olyanra gondolni sem merek, hogy BIOS frissítést próbált valaki csinálni a gépen korábban.)

De több ötletem így láttatlanban nincs. :(

2012. jún. 18. 16:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Mielőt le írdat volna pont ezt csináltam meg procinak semmi baja...ja várjál csak eszembe jutot mielőtt nem volt rajta XP elindult csak nem volt kép!
2012. jún. 18. 16:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem találom a kérdésedben, milyen alaplap ez pontosan?
2012. jún. 18. 16:47
 18/21 A kérdező kommentje:

A videokártyát előbb szedtem ki de semmi sem változott :( .

Az alaplap neve : P5K Pro (" vettünk egy újat(P5K Pro-t")

2012. jún. 18. 16:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi fáradozásodat
2012. jún. 18. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Szívesen, de nem fogok tudni segíteni. :(

Igazad van, nincs rajta video áramkör, szóval a videokártyát muszáj benne hagynod. Viszont próbáld minimálban indítani. Csak alaplap, memória, proci, táp, videokártya, monitor. (Se billentyűzet, se winchi, semmi más.) Ha így sem indul, akkor én mégiscsak a memóriára gyanakodnék először, utána a videokártyára, aztán a tápra. De azt is megteheted, hogy ha garanciális az alaplap, akkor visszaviszed, hogy teszteljék le, mert nem műxik.

2012. jún. 18. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!