Ki mit ajanlana nekem megvetelre a 7.1-es hazimozi rendszerek kozul? Ar nem erdekel csak melyik a legjobb ja es nem szatelit!
Lehet, hogy nagy a szoba, és a távolabbi pontjaira kellene a további 2 hangszóró.
7.1-gyel sajnos nem találkoztam még, de a Logitech jó cuccokat gyárt, nézegesd az ő cuccaikat
Természetesen, ha az összeg nem számít, akkor nyilván jöhet a 7.1, akár "miért ne" alapon is.:) Illetve, ha már ennyire komoly cuccokban gondolkodsz, biztos vagyok benne, hogy egy ilyen kategóriás eszközöknél alap, hogy meghallgathatod, alaposan tesztelheted a boltban. Én ragaszkodnék hozzá, hogy bemutassák. Ha arra hivatkoznak, hogy bonyolult és hosszadalmas összeszerelni (ilyenre is volt már példa), semmi gond, fogjanak neki, visszamegyek mondjuk délután valamikor, és meghallgatom.
Ha nem tévedek, a főnökömnek Onkyo van, régebbi típus lehet (vagy 7-8 éve megvan már neki), pokoli összegbe került, de tényleg nagyon jól szól. Mivel más ilyen kategóriást nem hallottam még, ezért nem tudok viszonyítást mondani neked.
Csak aztán írd meg, hogy milyent választottál, mert kíváncsi vagyok rá.:)
azt hiszem hogy megtalaltam az igazit:
de hangfalat meg mindig nem tudom hogy miet de azt hiszem hogy maradok a JBL-nel
ÁÁ, én is akarok egy ilyet!!! Konkrétan besárgultam az irigységtől! :)))
Viccet félretéve, ehhez már nem tudok hozzászólni, nagyon komoly cuccnak néz ki, biztosan jól választottál. Sok örömet hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!