5.1 hangrendszer 200ezer FT-bol max, mit vegyek?
Szeretnek egy komplett hangrendszert venni max 200k-bol, olyan ertekek mellett hogy a sub 20hz-et is tudja (neztem 18hz-s subokat, de azokat 400k folott talaltam) legalabb 87 DB erzekenyseg, max 0,7 THD, es nagy frekvencia tartomanyu speakerek.
Felhasznalasi celja: hazimozi, jatek, es zenehallgatas (24/96-os flac)
Gondolkodtam logitech z5500-on, de mivel mar nem gyartjak, meg nagyon felment az ara, nem eri meg, meg nem is egy nagy szam annyi penzert szerintem.
Nezegettem somogyit, olcso, es nagy erzekenysegu, de hallani meg nem nagyon hallottam.
Kaptam tippet hogy vegyek onkyo HT-S5500 7.1-est nagyobb subbal, amiben tetszik a szeles frekvenciaju speakerek, es a sublata is jonak tunik, de meg ezt se hallottam, es a muszaki leirasa nem tunik tul meggyozonek.
Az elrendezes, es a kornyezet nem szamit, mert eleg sokat koltozok mostanaban! A szomszedaim meg jo zenet hallgatnak, akar akarjak akar nem! :)
Nem zarkozok el a darabok kulon osszevasarolgatasatol, csak erje meg a penzet! :)
Remelem tudtok segiteni, olyanok akik nagyon bennevannak a temaban! Es remelem belefernek az elvarasaim ebbe az arkategoriaba! :)
Hát ilyen integrált borzalomért, mint ez az Onkyo vagy a Logitech, még véletlenül se adjál ki 200k-t.
- Denon AVR-1312 Erősítő
- Wharfedale Vardus VR-250 Hangfalszett
- Polkaudio PSW 110 Aktív mélyláda
Ez a konfiguráció kb. 230k és összehasonlíthatatlanul többet ér mint ezek a műanyag borzalmak. Ha mindenképp 200-ból kell kijönni, akkor még lehetne spórolni, de szerintem megéri a felárat. A számokat annyira ne figyeld, főleg ezekre a Logitech szintű cuccokra, azt hazudnak rá, amit nem szégyellnek, ettől felsőbb kategóriába lenne igazán értelme a számokkal bűvészkedni. Az a legbiztosabb, ha meghallgatod élőben, de amit írtam avval annyira nem nyúlhatsz mellé. Mind három gyártó nagy múltú és bevált termékeik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!