Hogyan tudom az akkumulátoromat teljesen lemeríteni a laptopban?
Új akkumulátort kellett vennem a laptopomba, mert a régi idő előtt felmondta a szolgálatot.
Azt mondták a boltban, hogy háromszor, ténylegesen teljesen nullára le kell merítenem az akkut, aztán 100%-ra visszatölteni.
De egyszerűen nem találom meg a Windows 7-ben, hogy hol tudom beállítani, hogy ne hibernálja magát ha alacsony a töltöttségi szint, hanem hagyja teljesen lemerülni.
Vezérlőpult,energiagazdálkodási lehetőségek, speciális energiaellátási módosításokban akkumulátornál a kritikus töltöttségi szintet nem tudom 5 %-nál lejjebb vinni.
Lehetséges, hogy gyárilag nem lehet? Vagy rossz helyen keresgélek?
Köszi
Beírod a keresésbe, hogy "telepbeállítások módosítása", enter, ott elméletileg látni fogsz több energiagazdálkodási sémát. Rákattintasz a "séma beállításainak módosítására", aztán a "speciális energiaellátási beállítások módosítására". Megkeresed az "Akkumulátor"-t, és ott beállítod.
Egyébként ha pl. ha otthon használod, vedd ki az aksit, és hálózatról használd a laptopod, mert nem tesz jót az aksinak.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!